Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Geiniální. Smál jsem se od začátku do konce a nestačil se divit, jakým skvělým showmanem a hercem Rowan Atkinson je. Až po shlédnutí tohoto filmu jsem se o Atkinsona začal více zajímat a trochu si rozšířil obzory. Opravdu se divím, že tak plýtvá svým talentem a nehraje mnohem víc. Jak ve filmu, tak v divadle. Zaškatulkování tohoto herce do Mr. Beana je vcelku škoda. PS: Proč je tu Rowan Atkinson Live zařazen jako dokument? ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní scénky, doslova jedna lepší než druhá... Vyhněte se ale DVD vydanému 15.07.2010 - je na něm sice volitelná česká (s dabingem Petra Rychlého) nebo anglická stopa, ale české titulky chybí! Respektive jsou jen u dvou scének, které zase pro změnu nejsou nadabované... Prasečina, tohle si Rowan nezasloužil. Jeho angličtině je sice rozumět dobře, ale kdo budete chtít vidět skeče česky otitulkované, zapátrejte (třeba) na YouTube. http://www.youtube.com/watch?v=0-QMzRNdTfY ()

Reklama

DonTommy 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád Mr.Beana! Neměl jsem ho rád před tím než jsem viděl tuto One man show a teď ho nemám rád ještě víc, protože Rowan Atkinson je génius britského a především ale inteligentního humoru.Proto budu předstírat že žádný Bean nikdy nebyl a pana Atkinsona budu chovat v hluboké úctě pro tento majstrštyk scénické komedie "jak si asi nyní uvědomujete, toto je peklo. A já jsem Ďábel, dobrý večer. Ale můžete mi říkat Toby, snažíme se to tu držet neformální" ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je hadr proti tomuhle... Rowan se tu předvádí v plné parádě a dokazuje, že umí hrát i jinak než jenom xichtem. I když nepopírám, že právě pantomimický scénky mám nejradši, protože lekce herectví nebo jak se chovat na prvním rande nemají chybu. Ale i indický vrchní nebo pan profesou provádějící prezenci žáků mě málem zabily... "Herpes... still with us I see" :-))) ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je bůh mých velmi mladých let. Vyrůstal jsem na jeho seriálu Mr. Beana, kterého si poštím do dnes a ještě mě stále neomrzel a ani určitě neomrzí. Ale toto, to je mega show, kterou Atkinson provedl takovým způsobem, že kdo nevidí, tak nepochopí. Stačí se podívat na jednu scénku z tohoto trháku a potom budete chtít vidět víc a víc. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama