Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

Olík 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmečku jako bych usedl do mašinky Emmeta Browna a odcestoval o dvacet let nazpátek do dob, kdy se točili podobné polokomediální - polohororové béčka jako Critters, Voskové muzeum, Ztracení chlapci nebo Gremlins. Báchorka o satanovu synu, který místo obdarovávání hodných dětí rozdává zlámané vazy, rozhodně není to pravé ořechové k pokapříkovské siestě, ale ani krvavou lázní po které se budete strachy počurávat při pohledu na vánoční stromeček. Jde pouze o úsměvně neškodnou blbůstku s nádechem osmdesátých let a potřebným množstvím nadsázky. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bill Goldberg je pěkně krutej jako santa, ale to je bohužel asi to jediný co tenhle film pořádnýho nabídne, protože ta omáčka kolem je pěkně nechutná a vpodstatě naprosto zbytečná, film by si klidně vystačil jen s řáděním santy, který bylo dobrý a hned první scéna je vrcholem filmu, dál už se jen střídá nudnej děj a zabíjení santy, herecký výkony jsou spíš trapný, ale některý scény přece jenom dokážou zabavit a hlavně to má jenom jen něco málo přes hodinu, což znamená, že než se začnete pořádně nudit, tak už je konec, takže nakonec slabší 3* ()

Reklama

Bossi123 

všechny recenze uživatele

Myslím, že původní idea je docela zajímavá - zaměnit hodného Santu za nelítostného a krutého Satana. Celkový dojem z filmu je dobrý. Z plusů musím zmínit nevrlou a sprostou babču, která se alespoň ze začátku postarala o nějakou tu legraci, již zmiňovaný Santa/Satan rozsévající smrt všude tam, kde přijde, zaujala mě hudba, která tomu dodávala tu správnou atmosféru, která však, což je asi největší mínus, nebyla vůbec hororová. Také kombinace horor-komedie je častokrát velmi zrádná, podle mě jsou tyto dva žánry natolik těžko spojitelné, že režisér by musel být skutečný mistr, aby z toho vylezlo něco kvalitního, což Steiman žel nesplňuje. Jedná se o takovou průměrnou hororovou komedii, která přináší přesně to, co slibuje. ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela gut, čistka v stupidní rodině - to byla docela pecka, ale postupem času to vyšumělo do ztracena. Chyběl tomu srozumitelnej děj, kvalitnější herci a závěr ... škoda mluvit (i to parádní vyvražďování postupem času sláblo - že by se tvůrce zalekli reakcí diváků?). Ale ten santa byl řízek, velmi příjemná změna od těch přeslazenejch tlouštíků. Hou hou hou !!! Každopádně dobrý záměr, slabé zpracování. Ta jedna hvězda je za Billa Goldberga. ()

Amras 

všechny recenze uživatele

Zásadně odmítám skousnout pojem hororová komedie. Přijde mi to jako jakési zneuctění samotného hororového žánru. Proto takovéto filmy samovolně nevyhledávám. Nicméně jsou i výjimky. Snímek Santa's slay jsem měl již delší dobu na seznamu. Na svém hororovém blogu jsem si speciálně vytvořil kategorii s horory s vánoční atmosférou. Byl tam i tento Ďábelský Santa. Pustil jsem si to a už po první minutě mi bylo jasné, co to bude. Byl jsem zklamaný a přiznám se, že jsem měl zpočatku chuť film vypnout. Opět komedie! Jenže jsem to nevypnul a udělal jsem dobře. Už jen základní pointa je skvělá. Myslel jsem si, že Santa není jen tak hodný a milý, jak se o něm často říká. Je to pěkný zmetek. A to je dobře. Billu Goldbergovi ta role nesmírně sedla a myslím, že i on sám si ji užil. Je to vtipné, sice občas trochu přitažené za vlasy, ale bavil jsem se. Délka tak akorát, příběh super. Již se na to nejspíš znovu ale nekouknu. Ale i tak to můžu zařadit k těm povedenějším komediím. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama