foto

Michael David Simms

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Osm statečných
2005 Ďábelský Santa
2004 Chasing Freedom (TV film)
Předtucha (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
X-Men 2
2002 Damaged Care (TV film)
Sniper
2000 Děti štěstí (TV film)
Love Lessons (TV film)
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1999 Fenomén Y2K (TV film)
1998 Zacharia Farted
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (TV film)
Nebezpečný výlet (TV film)
Ničitel
1996 Boj s časem (TV film)
Bílý tygr
Expert
Pandořina skříňka (TV film)
Underworld
1994 Someone Else's Child (TV film)
1993 Tina Turner
1988 Lebkouni
Strašáci
1987 Čestné slovo
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1985 Hard Rock Zombies
1983 Zack

TV seriály

2018 The Good Doctor (TV seriál)
Faces (S02E14)
2003 Smallville (TV seriál)
Horečka (S02E16)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Mírová konference (S03E03)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Lamentation (S01E18)
1996 Dva (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Herrenvolk (S04E01)
Avatar (S03E21)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Požehnaná cesta (S03E01)
Anasazi (S02E25)
1994 Akta X (TV seriál)
Výstup (S02E06)
Policie New York (TV seriál)
Zeppo Marks Brothers (S01E18)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace