foto

Michael David Simms

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Osm statečných
2005 Ďábelský Santa
2004 Chasing Freedom (TV film)
Předtucha (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
X-Men 2
2002 Damaged Care (TV film)
Sniper
2000 Děti štěstí (TV film)
Love Lessons (TV film)
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1999 Fenomén Y2K (TV film)
1998 Zacharia Farted
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (TV film)
Nebezpečný výlet (TV film)
Ničitel
1996 Boj s časem (TV film)
Bílý tygr
Expert
Underworld
Virus (TV film)
1994 Someone Else's Child (TV film)
1993 Tina Turner
1988 Lebkouni
Strašáci
1987 Čestné slovo
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1985 Hard Rock Zombies
1983 Zack

TV seriály

2019 Dobrý doktor (TV seriál)
Faces (S02E14)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Letters from the Other Side: Part 2 (S02E02)
Letters from the Other Side: Part 1 (S02E01)
Zóna soumraku (TV seriál)
Hypochondr (E34)
Smallville (TV seriál)
Horečka (S02E16)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Here There Be Monsters (S01E10)
Tom Stone (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
A View Through the Window / Quiet Please (E03)
UC: Undercover (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Radar Love (S02E04)
Krajní meze (TV seriál)
Mona Lisa (S07E06)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Leviathan (E02)
Pilot (E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Mírová konference (S03E03)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Černá skřínka (S04E25)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Lamentation (S01E18)
1996 Dva (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Herrenvolk (S04E01)
Avatar (S03E21)
1995 Marshal (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Požehnaná cesta (S03E01)
Anasazi (S02E25)
1994 Akta X (TV seriál)
Výstup (S02E06)
Policie New York (TV seriál)
Zeppo Marks Brothers (S01E18)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky