Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nový E.T. z toho nekouká, úplně špatné to ale překvapivě také není. Dětští hrdinové jsou v pohodě, triky nejsou nejhorší a nebýt otřesných fórků se zubní protézou, které vyloženě nesnáším, pár procent bych snad i přidal. Film se mi líbil víc než stejně starý (a stejně zaměřený – obojí je rodinným sci-fi dobrodružstvím) ÚTĚK NA HORU ČARODĚJNIC. II Scénář: Mark Burton, Adam F. Goldberg. 60% ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Tuhle prkotinu jsem si pustil v totalní kocovině s tím, že si odpočnu u zábavné kravinky. Nicméně z návalu dementních dialogů a tak všeho dohromady, mě ještě víc rozbolela hlava a musel jsem si v půlce zdřímnout. Opravdu si myslím, že minimálně ty dialogy, co se tam vedly postavy museli urážet i pětiletý děti... ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Film som išiel pozerať s tým, že pozerať nejakú detskú tuposť, ktorá ma možno v niečom pobaví. Ale film už od začiatku išiel v slušnom vtipnom tempe. Bolo to veľmi príjemné prekvapenie a pri babiknom ninja súboji som bol takmer mŕtvy. Treb ešte vyzdvihnúť výkon nesympatického frajera až veľmi sympatickej Ashley Tisdale, lebo to ako zahral "zombieka" bolo viac ako dobré. Avšak v konečnom dôsledku je to v prvom rade detsko-rodinná zábava, kde už na začiatku vieme ako to všetko skončí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +trošku pobaví, některé nápady jsou zajímavé -herci jsou spíš průměrní, děj je dětinský, po technické stránce tvůrci taky kdovíco nepředvedli/// Přiznám se, že na tohle jsem chtěl jít už před rokem do kina, potom premiéru posunuli a nakonec ji úplně zrušili. Někdy bych fakt někoho kamenoval, protože spoustu dobrých filmů tam nedají (Útěk na horu čarodějnic, Push) a tento měl být další z nich. Teď si však říkám, že distributoři asi vědí co dělají, protože tento film tam rozhodně nepatří. Netvrdím, že je špatný. Naopak dětem se bude líbit a budou si ho užívat. Je to totiž něco jako Critters nebo Gremlins v moderním (sci-fi/fantasy) hávu. Jenže jsem čekal mnohem dospělejší přístup k látce. Kdyby někdo chtěl mohl z toho být další kult, takto je z toho ale jen obyčejná rodinná fantasy pro ty nejmladší bez ambicí zaujmout starší publikum. Navíc i Ashley Tisdale víc předvádí svoje přednosti a na herectví se už jaksi nedostalo. Nenudil jsem se, ale nic světoborného to není./// Celkem 60%/// ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

...Ja som sa naramne bavil, komedia a k tomu este rodinna ma naozaj velmi milo prekvapila. Efektovo su ti mimozemstania na velmi slusnej urovni, a od chvile ked vstupia na obrazovku zacina ta prava zabava :). Prijemnym humorom sa tu naozaj nesetri a vobec sa nestihnete nudit, prave naopak, paintballovy sniper, prekladatelska prirucka, dialkove ovladanie babicky a ricka a ich kung fu suboj... mna len mrzi ze to nebolo dlhsie, vyborna zabava :-) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama