Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Ellen Garfieldová (Bette Davis) chce dokázat, že může být stejně dobrým reportérem jako muž a navíc chce, aby to její kolega z konkurenčních novin Curt Devlin (George Brent) přiznal, jinak si ho nevezme. K měření sil se jim naskytne vynikající příležitost během vyšetřování vraždy. (fleurette)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

fleurette 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená komedie, postavená na sehrané dvojici Davis-Brent, kteří si spolupráci ještě několikrát zopakovali. Trochu to připomíná "Adam's Rib" s Katherine Hepburn a Spencerem Tracym, stejný souboj pohlaví plný vzájemných podrazů a vtipů, kdy se oba snaží dokázat, kdo z nich je lepší, a končící smírem. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Curt Devlin (George Brent) je hvězdný detektiv bulvárního plátku Daily Express. Když upadne jeho kolegyně Ellen Garfield (Bette Davis) z Daily Star během jedné popravy do mdlob, přenechá jí svůj článek. Ellen je však rozpoznána a dojde k náramné blamáži. Curtovi se však líbí a rád by se s ní oženil. Ona by k tomu ale svolila pouze, kdyby uznal i její údajný novinářský talent... ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemná černobílá komedie z 30.let. Bette Davis a George Brent jsou neuvěřitelně sehraný pár a skvěle jim to na plátně klape. Na můj vkus jsou občas trochu moc ukecaní, ale pobavila jsem se. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama