Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čo sa stane, keď sa k životu po troch tisícoch rokov preberie múmia faraóna? (oficiální text distributora)

Recenze (30)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se rozhodl podívat, jak na tom současná animace je a zkouknul jsem pár částí na jetix (předtím Fox kids) a musím přiznat, že se dostavilo mírné rozčarování. Dokážu sice pochopit věkovou hranici, tvůrci jasně určenou, i tak se však nemůžu odprostit od dojmu, že to mohlo být natočeno daleko lépe. Od úvodní písně až po postavy je to hodně podprůměrná zábava (téměř všechny postavy jsou vykresleny hodně nedokonale) a příběhy, no, možná. Celkově si však myslím, že na starší animované pořady (třeba Spider-Man) to nemá ani náhodou. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jaj Tutiho som rád pozeral, aj keď je úplne postavený len na mýtoch, ale detských fantasy rozprávok bolo dosť. Táto bola ako tak dobre animovaná a zábavná, mala nápadité príbehy. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Námět je docela zajímavý a mohl by se zdát i trochu poučný, ale ta mumie byla fakt hrozný hlupák a to se mu odpustit nedá. Sem tam utrousil něco vtipného, ale stejně to nebylo nic moc a po pár epizodách už mě to začalo i docela nudit. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Námět není úplně na odepsání, ale už kvůli té nesympatické ústřední postavě faraona musím odpad dát. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Náhodou takhle egyptská dobrodružství malého Tuta byli fajn, i když mi občas ta jeho malá parťačka lezla na nervy, nápadité, 3 hvězdy. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Ako dieťa ma takéto rozprávky neskutočne bavili, mali niečo do seba a trocha aj naučili. Takisto rozprávka má vtipné momenty. Veľmi rád na ňu spomínam. ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Tieto rozprávky sa už ani nesnažia byť dobré, iba sa snažia čo najlacnejšie zaplniť voľné miesto medzi dvoma kvalitnejšími rozprávkami, inak si to neviem vysvetliť. Nuda jak cyp. ()

laserr odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ani hvězdičku-příšerná kresba, otřesně rádoby vtipné hlášky a situace a celkově prakticky o ničem. ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Moje detstvo! Milovala som tento seriál. Vďaka nemu som ako dieťa prejavila záujem o Egypt a o múmie tak som si nakúpila plno kníh a čítala. :) ()

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství malého arogantního faraona a jeho dvou přátel, Cleo a Luxora, jsem měl jako dítě v oblibě. Možná k tomu přispívá i fakt, že v dětství jsem strašně žral egyptskou mytologii, takže mě zdejší šarvátky proti Setovi či Apep velmi bavily. . Nyní už poznání slabší, i přesto můžu mladšímu publiku jen doporučit. ()

matt85 

všechny recenze uživatele

Jako menší jsem to žral a tohle je vůbec jeden z těch počátečních seriálu/filmů, které mě naučili milovat dějiny! ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Další libovka mého dětství a, veřte nevěřte, člověk se při tom dokonce i něco naučil! Kdo má děti měl by jim místo těch dnešních ho*adinek z disny čenlu pouštět pohádky z Fox Kids a udělá jedině dobře. Vězte, že mě stačily vědomosti nabyté z tohoto seriálu (a pár knížek pro předškoláky :D) na výbornou z učiva o mytologii starověkého Egypta na ZŠ. Učí humornou formou ikdyž sám musím říct že dětskýma očima jsem přehlížel veškeré vady animace i dabingu... ()

Reklama

Reklama