Reklama

Reklama

Kidari ajeossi

Obsahy(1)

Dívka Young-mi přijde o rodiče a připadá si sama. Kupodivu se něco stane a někdo jí začne anonymně pomáhat. Young-mi neví, od koho jsou dárky a kdo ji podporuje, ale pojmenuje si ho táta sekáč. Pak potká lásku, mladého knihovníka. Jednoho dne přijde podivný e-mail v bytě, kde před ní bydlela její kolegyně. E-maily chodí dál a vše se zamotává. Najde nebo nenajde Young-mi svého tátu sekáče? (ČSFD)

(více)

Recenze (17)

sochoking 

všechny recenze uživatele

V korejskom filme vždycky pokapú hlavným hrdinom fotrovci, aby mali bejvák sami, alebo je normálne, že hlavní hrdinovia robia budˇ v rádiu, alebo v televízii . Na to som si už zvykol. To len na okraj. Toto bola veľmi zamotaná vecička, ktorá sa na konci nádherne, ale hlavne prekvapivo rozjasnila, takže všetky moje skoré kombinácie tak poslala do prdele. P.S. Tie korejské baby sú nenormálne kočky, že mi vôbec nevadí, ked rozprávajú s plnou hubou ! ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Ne, tento film nepatří mezi snímky, u kterých ždímáte kapesníky, a to je jenom dobře. Na rozdíl od jiných korejských romantik totiž citově nevydírá (aspoň ne tak okatě), za srdce ovšem chytne, ne že ne. Aspoň teda mě. Během filmu si člověk uvědomuje jeho chyby a věci, které by šly udělat jinak a líp, ale stejně se neubrání dojetí a dá za pět. Aspoň já teda jo. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Je to romantika? Je a přeci zase trochu jiná. A i když se to nakonec vyvíjelo jinak než jsem čekala, tak se mi moc líbilo, že se tvůrci vyhnuli přehnanému patosu. Ba dokonce bych řekla, že nebyli patetičtí vůbec, takže jsem mohla nechat kapesníky ležet ladem až... až do závěrečné scény, která byla prostě úžasná. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

I když hlavní hrdinka je nádherná a sympatická žena...celkově jsem z této korejské romantiky v rozpacích. Bylo to nějaké moc překombinované, chaotické a až moc kýčovité. Mé romantické očka dnes měla asi dovču, a tak nemohu odpustit, že v jednu chvíli ti dva čekaj schovaní před deštěm pod okapem, aby vzápětí šli s vykouzleným deštníkem.....a když v závěru ukážou pohled na zcela jasnou zářící noční oblohu, aby z ní vzápětí začal padat sníh....no to nééééééé, to nééééééééé ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

To podceňování asijských romantických filmů se mi začíná těžce nevyplácet, už se mi to stalo u "Bu neng shuo de. mi mi" a teď zase... Chtěla jsem mít zkrátka zhlédnuté všechna zpracování Daddy Long Legs od Jean Webster, od němé verze z roku 1919 do současnosti. Od korejské verze jsem ani neočekávala, že by se nějak moc držela předlohy, taky že ne, ale neměla jsem podcenit tu hloubku emocí, které zpravidla přicházejí v druhé polovině filmu, ne-li v závěru. To si celou dobu říkáte, jo, fajn, pěkné, na Koreu dobré, a pak za to zaplatíte. Ne sice slzami, ale byla jsem celkem ráda, že film nesleduji s drahou polovičkou (snad jen po lobotomii). ____ Takže slavnostně přísahám, že podceňovat příště nebudu, jediná chybějící hvězdička na dokonalosti je opět ta zatrolená předloha, jinak nic k vytknutí. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama