Reklama

Reklama

Země krvavého slunce

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když je zavražděn tokijský guvernér Takayama, je povolán bývalý agent CIA Travis Hunter, aby jako znalec místních poměrů našel vrahy. Jako partner je mu přidělen mladý, ambiciózní agent FBI Sean Mac. Zatímco Hunter byl vychován v Japonsku a má pochopení pro tajemný, výstřední svět Yakuzy i její drsné zvyky, Mac se sice vyzná v předpisech, o japonských zvycích a pravidlech chování je však informován povrchně a často špatně. Přesto se jim podaří odhalit plán vůdce nové zločinecké organizace Kurody, který tvrdě a nelítostně stoupá v hierarchii organizovaného zločinu a chystá se vybudovat obrovskou síť obchodu s drogami ve spolupráci s Chenem a jeho čínskou organizací Tong. Kuroda bez milosti zabije každého, kdo se mu připlete do cesty, a zdá se, že to byl právě on, kdo zabil Takayamu. Aby si byl jistý, obrátí se na Kojimu, druhého nejdůležitějšího muže odnože Yakuzy, kterou řídí postarší Oyabun Ishikawa. Když mu prozradí, že nová Yakuza spojila síly s Tongy, shodnou se, že Kurodu je nutno zastavit. Když se mu však Hunter dostane nadosah, ocitne se v ohrožení každý, kdo je s ním nějak spojen. Poté co se obětí vrahů stane krásná Nayako, stává se Hunterův boj osobní záležitostí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Nevím, co nového by mohl film se STEVENEM SEAGALEM přinést. Jsou to stále jeho vynikající bojová umění, které on jako mistr světa perfektně ovládá. Film je velmi dobře natočen, mám někdy dojem, že ty mrtvoly jsou tam doopravdy nikoliv jenom jako. Ale jako odpad bych to neviděla. Znám horší šunty s úžasnými herci. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Stevo sa predstavuje v roli 160 kg superakcneho herca, ktory ma za ulohu zabranit spojeniu Japonsko -cinsko -bangladesskej mafie aby nedoslo k ovladnutiu ...... coho presne ? Piatich prilahlych galaxii ? Ani neviem poriadne. Jedno vsak viem, scenar k tomuto pisal asi sfetovany simpanz s pokrocilym stupnom demencie a mentalnej retardacie. K tomu akcne sceny stoja za hovno, dialogy su maximalne retardovane a 160kg superakcny Stevo ? ...... LOL. Herecka, reziserska a scenaristicka Zufalost. 5 % ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem pyšnej na Stevena za to co dokázal v 90 letech (a to že jsem!), tak poprvé v tomto tisíciletí se můžu konečně poklonit snímku z éry "sádlo Steve" a to právě filmu Země krvavého slunce! Suprových 97 minut, plných akce, parádních soubojů, mečů, katan a nožů, klasicky poučujícího Seagala, který má po dlouhé době i culík - super! Navíc, jeho tučný obal co nosí v posledních 10-15 letech schoval stylově pod luxusní kabát, podobnej jakej má textař a basák právě Kabátu Milda Špalek na koncertech šňůry Banditi di Praga... No jsem nadměrně spokojenej!!! Vždy si rád pustím tuhle akční bombu! 75% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To je přesně ta doba, kdy Seagal ztloustnul nejvíc a hrál v těch největších sračkách, které kdy světlo světla vůbec mohly spatřit, počínaje Poslední misí, ta se teda mezi všemi neskutečně vyjímá. To oproti tomu Země krvavého slunce ještě docela ujde a pro fanoušky je to ráj na Zemi, ale i tak je to nesnesitelná nuda, která prostě nudí a nudí a nudí. Chvilkami ale i tak dokáže pobavit. Steven Seagal pře svůj kamenej ksicht občas dokáže nevídané kousky a i tady to není výjimkou. V roce 2005 je tohle asi Seagalův nejzářivější a nejzajímavější film. Ostatní jsou už jen pouliční splácaniny s tukovou koulí v hlavní roli. I když si ale prošel peklem, zdá se, že se mu přecijenom začíná zas dařit. Ale i tak rok, kdy vznikl tenhle film je jeden z nejhorších Seagalových, které dle mého kdy mohly být. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

V rámci roku 2005 to jde. Film má celkem zajímavý děj, akčních scén je tu hodně, Steven používá aikido, což je dobře. Parťák Matthew Davis občas zahláškuje, takže sranda také nechybí. Sympatické a originální exteriéry z Japonska také potěší. Hudba se mi také líbila. Myslím, že objektivní kvalita na 50%. Dám 5, ale líbilo se mi to na 4. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Počas súboja v Kurodovom dome, kedy na tetovača zaútočí jeden z ochrankárov, má ochrankár na bielej košeli stopy od krvi už pred napadnutím. (johnsnow)
  • Během souboje na ulici s partou mladých mafiánů má Travis Hunter (Steven Seagal) kabát zapnutý. V přiblíženém záběru, kdy protivníka odzbrojí a přetočí jeho typickým chvatem, jde však vidět, že má kabát rozepnutý. V dalším záběru již má kabát zase zapnutý. (rublik05)

Reklama

Reklama