Reklama

Reklama

Obsahy(1)

20 letý Nishi je lama a srab. Když si ale nechá vystřelit mozek z hlavy, rozhodne se, že si urve svojí druhou šanci... A skončí v břiše velryby. Film Mind Game je dalším snímkem produkční a animační společnosti 4°. Pohodlně se usaďte a nechte na sebe působit šílenou hru vzešlou z mysli tvůrců tohoto filmu. (Skejpr)

Recenze (42)

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřícně koukám na ta vysoká procenta. Tohle se líbí dnešní společnosti? No mě to teda hlava nebrala. Příliš chaotické záběry a barvy. Příběh, ve kterém je hlavní postava prostřelena skrz zadek a najednou je potom zase živa a stává se z ní hrdina... no nevím. Velká část filmu se odehrává v břiše veleryby, což už pro mě bylo po desítkách minut tak zdlouhavé a nudné, že jsem to vypla a raději šla žehlit. Až tak mne to nebavilo. Snad bych se musela pořádně přiopít, abych tomu dala víc než jasné slovní ohodnocení. Nikdy víc! ()

Daweflip 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je nerozhodný a ustrašený mladík, který zoufale touží po své lásce ze střední školy, ale nedokáže se k ničemu rozhoupat. Ani tehdy, když jeho milá čelí hrozbě znásilnění, není schopen jí pomoci a místo toho se klepe za rohem zabalený do klubíčka. Jeho strach a nerozhodnost jsou také příčinou jeho smrti. Tváří v tvář skutečnosti, že jeho život definitivně skončí už po 20 letech, se rozhodne bojovat ze všech sil o druhou šanci. Dostává ji a jeho život se mění o 180°. Brzy poté jej náhodou spolkne obrovská verlyba a začíná ta pravá podívaná... ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Nebyť úžasného záveru, a záverečného epilógu, odsúdil by som to ako graficky úžasnú nudu (čo toto anime koniec koncov aj je). Uletenosti tohto typu mám rád, no rád v nich aj nachádzam zmysel, no v tomto prípade to až na samotný záver bol iba výbuch surreálnych nápadov, ktorý príliš nedrží pohromade. Plné hodnotenia chápem, no ja som prehĺtal občas naozaj zťažka. (7/10) ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Jak již ostatní naznačili nejde o běžný animovaný film. Lze zde nalézt místa v nichž jsem byl unešen a vnímal sem jen rychle měnící se děj. Pak ale přišla změna grafiky, kde autor zaexperimentoval s koláží a 3D animací a bylo po atmosféře. Některé části stály za 4-5* jiné za 2*. Občas nebylo potřeba ani slov k vyjádření myšlenek. Rozhodně stojí za to tento film vidět, ale jednou to bude bohatě stačit. ASi bych dal 4*, bohužel se občas zjeví nešťastné experimenty s grafikou a proto dávám jen 3. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Masaaki Yuasa v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama