Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Aelita 

všechny recenze uživatele

Smrt nutí lidi žít. ___ Čtyři ženy, čtyři generace – holka, dívka, žena v zenitu a žena na pokraji smrti – ty, až na tu poslední, nacházejí v mladém sousedovi totéž – přítele, kterého by mohly milovat jako muže, nebo milovaného muže, který by byl přítelem. Přítel znamená, že s nimi sdílí emoční a životní záležitosti, poslouchá a povídá, je důvěryhodný. Přítel znamená empatie, přízeň, zájem a sympatie. Kupodivu ten soused přesně takovým mužem-přítelem je. Vzácnost. Muž, který se neztratil na území žen. Nejmladší z hrdinek svojí rozumovostí a informačním přehledem hodně připomíná mladší sestru dívky Charlie – hlavní postavy Hitchcockova filmu Shadow of a Doubt (http://www.csfd.cz/film/4394-ani-stin-podezreni/). ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Režisér stavil na známe mená v obsadení, no na to aby tak tuctový námet dokázal ešte zaujať by to chcelo trochu viac. Viac ako fádne spracovanie s otrasným scénarom a dialógmi ako pre dementov. Postavy sa chovali hlúpo až absurdne a jedinú emóciu, čo vo mne vyvolali bolo rozčúlenie sa nad ich správaním. Inak ma nechali úplne chladnou. Ani tí herci, čo v iných filmoch dokážu aj niečo zahrať, tu toho veľa neukázali. No pri tak tupom scénari, s ktorým sa zrejme nedokázali stotožniť ani oni sa vlastne nečudujem. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Slabá romantika s prvky dramatu. Co vlastně bylo drama? Rakovina a smrt babičky na konci filmu to není moc možná tušení nevěry.. Romantika byla taková celá zmatená, ač od počátku to jasně jiskřilo mezi Carterem a Sarah. Bokové linie byly víceméně slepými uličkami. Další co mne zarazilo bylo, že v informacích o filmu bylo, že Carter je režisér porna pak z toho nakonec byl scénárista soft porna, pak soft erotika a celé se to předhodilo na začátku, aby to nalákalo důvěřivé snílky, kteří od filmů čekají jen a pouze sex. Celkově slabé, ač občas mne pár scén zaujalo a neměl jsme nutkání to vypnout = 2z5. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Meg mi nějak sešla z očí a z mysli a přepadla mě chuť s tím něco udělat. Zestárla, holka jedna, ale s tím herecky uzrála. Dlouze by se dalo vykládat, jak byl ten film plný nejen lidských ale i filmových chorob, ale mně se chce říct krátce: byl svůj a zapůsobil na mě. Vzpomínala jsem i na sofistikovaně omšelou Meg a empatika Adama Brodyho ještě dlouho po tom, co dvd rekorder a všechno kolem usnulo. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Film trpící poněkuď nemalou mírou vyumělkovanosti a nevěrohodnosti. Naštěstí to zachraňují herci - ať už pořád hezká Meg Ryan, sympatický Adam Brody a nakonec i ta Kristen Stewart (možná by jí přecijen byla škoda, kdyby se tím stmíváním nadobro znemožnila). Možná je problémem filmu absence hlavní love-story a nebo také dosti nevěrohodné dialogy. A možná úplně něco jiného... ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama