foto

Ginnifer Goodwin

  • nar. 22.5.1978 (41 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Ginnifer Michelle Goodwin se narodila 22. května 1978, v Memphisu v Tennessee. Talentovanou Ginnifer provázela její láska k divadlu už na stední škole. Vystudovala Lausanne Collegiate School v roce 1996 a poté strávila rok na Hanover a nakonec na Boston University kde obdržela BFA v herectví.

Žila v New Yorku krátce předtím, než se přestěhovala do Kalifornie, kde nyní žije. Jejím televizním debutem byl seriál LAW & ORDER (1990), ale její první televizní rolí byl ED (2000). Dále zázářila jako Connie Baker ve filmu MONA LISA SMILE (2003).

Radka "Synoveja" Žůrková

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Am Somebody's Child: The Regina Louise Story (TV film)
2016 Zootropolis: Město zvířat
2014 Zvonilka a tvor Netvor
2013 Vražda prezidenta Kennedyho (TV film)
2011 Noc je ještě mladá
Pět žen (TV film)
Tvůj snoubenec, můj milenec
2010 Ramona
2009 Až tak moc tě nežere
Single Man
2008 Vyletět z hnízda
2007 Den zlomu
Na území žen
2006 Love Comes to the Executioner
2005 Walk the Line
2004 Rande s celebritou
2003 Úsměv Mony Lisy
2002 Porn 'n Chicken (TV film)

TV seriály

2019 The Twilight Zone (TV seriál)
Point of Origin (E08)
2018 Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22)
Homecoming (S07E21) - a.z.
2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
Konečná bitva 2/2 (S06E22)
Konečná bitva 1/2 (S06E21)
Píseň ve tvém srdci (S06E20)
další epizody (12)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Škoda, že tu nejsi (S06E10)
Podvržené děti (S06E09)
Budu tvé zrcadlo (S06E08)
další epizody (22)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Labutí píseň (S05E11)
Zlomené srdce (S05E10)
Medvědí král (S05E09)
další epizody (22)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Pád (S04E10)
další epizody (23)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Záchrana Henryho (S03E09)
další epizody (24)
2012 Electric City (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdcová královna (S02E09)
Do hlubin (S02E08)
Dítě měsíčního svitu (S02E07)
další epizody (24)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Osamělé srdce (S01E07)
Pasáček (S01E06)
Příliš slabý hlásek (S01E05)
další epizody (7)
Velká láska (TV seriál)
Když se muži a hory setkají (S05E10)
Vymýtání ďábla (S05E09)
Smyčka se stahuje (S05E08)
další epizody (10)
2010 Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
Krevní msta (S04E07)
další epizody (9)
2009 Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Temnota (S03E09)
Na hraně (S03E08)
další epizody (10)
2007 Big Love: In the Beginning (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Sláva průkopníkům (S02E12)
Jsem, jaká jsem (S02E11)
Nejšťastnější děvče (S02E10)
další epizody (12)
Robot Chicken (TV seriál)
Tapping a Hero (S03E04)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Poslední vůle (S01E11)
Křest (S01E10)
další epizody (12)
Robot Chicken (TV seriál)
Drippy Pony (S02E17)
Metal Militia (S02E13)
The Munnery (S02E12)
další epizody (4)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
The Sack (S01E18)
Atta Toy (S01E13)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Myth of Fingerprints (S12E07)
2000 Ed (TV seriál)

Dokumentární

2013 Once Upon a Time: The Price of Magic (TV film)

Host

TV pořady

2015 The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(112)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace