foto

Steve Golin

  • nar. 6.3.1955
    Geneva, New York, USA
  • zem. 21.4.2019 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Beach Bum
2018 Král psanec
Neboj, daleko neuteče
Vymazaný kluk
2017 When the Street Lights Go On (TV film)
2016 Den dobytí Bastily
The Escape
Triple 9
2015 Len a spol.
REVENANT Zmrtvýchvstání
Spotlight
Věčně mladá
Which Brings Me to You
Šílená matka
2014 Comet
Laggies
Loft
2013 Breakup at a Wedding
Chceš, abych ho zabil?
WikiLeaks
2012 Hledám přítele pro konec světa
Imogene
Kde je Albert?
Little Red Wagon
Máme rádi velryby
Poslední Elvis
2011 Pan Bobr
2009 Případ číslo 39
Revanš
2007 Chechták
Manželská klec
Na území žen
Odvlečen
Všechny Boží děti umí tančit
Zametač stop
2006 Babel
2004 50x a stále poprvé
Věčný svit neposkvrněné mysli
2002 Směr východ (TV film)
2000 Nahoru, dolů
Sestřička Betty
1999 V kůži Johna Malkoviche
Zápas
1998 Poprava
Tví přátelé a sousedé
1997 Hra
Prokletá farma
1996 Portrét dámy
Spáči
1995 Padlí andělé
Pán kouzel
1994 Je bezva bejt čuně
Zhasnutá světla
1993 Harlow: The Blonde Bombshell (TV film)
Ideální milenka
Kalifornie
Memories by Joe Frank
1992 Candyman
Cizinec mezi námi
Red Rock West
Ruby
1991 Tehdy v Memphisu (TV film)
1990 Kde je ta zatracená věc
Zběsilost v srdci
1989 Fear, Anxiety & Depression
Zabij mě znovu
1988 The Blue Iguana
1987 Soukromé vyšetřování
1985 American Drive-In
Hard Rock Zombies
1984 Nickel Mountain

TV seriály

2016 Quarry (TV seriál)
Mr. Robot (TV seriál)
eps2.9_pyth0n_pt2.p7z (S02E12)
eps2.9_pyth0n_pt1.p7z (S02E11)
eps2.8_h1dden_pr0cess.axx (S02E10)
další epizody (11)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.9_zer0-day.avi (S01E10)
eps1.8_m1rr0r1ng.qt (S01E09)
eps1.7_wh1ter0se.m4v (S01E08)
další epizody (10)
2014 Temný případ (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Lazarus Effect
2006 Lake of Fire
2003 Searching for the Wrong-Eyed Jesus
1991 S Madonnou v posteli

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky