Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (347)

imf 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční scény (Tony opět boří klasická klišé a nabídne spoustu akčních chuťovek, o kterých se bude dlouho mluvit... druhou revoluci v duchu Ong-Baku ale nečekejme), zabalené v neuvěřitelně, ale neuvěřitelně stupidní zápletce, která byla navíc pro video přestříhána k nepoznání a snímek jako celek nedává vůbec smysl (postavy jako by se teleportovaly z místa na místo, zákony logiky tu prostě nefungují ;). Doporučeno jen akčním fanatikům, lidem kteří zbožňují Tonyho a jeho styl, popř. šťastlivcům, kteří se nestydí občas děj popohnat zrychleným přetáčením vpřed. Jedině tak totiž při tomhle filmu neutrpíte psychickou újmu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Thajský lid nedovolí, aby slonům někdo ublížil. Jsou jako jejich bratři a sestry.…. To se jim to kecá, když je na jejich straně stojí (mlátí) T.Jaa, kterej předvádí, že nasranej slon je proti němu bílá holubice…. Pamatujete na ty starý kousky s B. Lee? Tak na ně zapomeňte! I když i tady jde o boj jednotlivce proti přesile. Tím ovšem podobnost končí. Krvavý bojový umění ve spojení s gymnastickejma a artistickejma výkonama stopro nadchne všechny příznivce žánru. A to co se děje mezi tím? To snad ani nemá smysl řešit. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto filmu je prostej a v tomhle případě i nepodstatnej. Je jen jakýmsi pojítkem mezi fightama. Ve kterých Tony Jaa dokazuje proč je společně s Iko Uwaisem špičkou ve svým oboru. Fighty jsou jak jinak než špičkový ale ta nudná vata okolo je ubíjející. Ve filmu je spoustu zbytečných pasáží. Jelikož jsem ale tenhle film už viděl tak jsem věděl do čeho jdu. Snímek jsem viděl v dobách kdy jsem ještě nebyl na čsfd, takže ho hodnotím až teď po druhým zkouknutí. Akce je jednoznačně za 5 hvězd, zbytek za upocený 2 hvězdy. Celkově dám 4 hvězdy, protože ta akce za to fakt stojí. Byl jsem zvědavej na druhej díl na kterej jsem narazil, tak jsem si řekl, že by nebylo od věci zopáknout i jedničku. Navíc jsem si chtěl taky zpravit chuť z posledního filmu ve kterým jsem Tonyho Jaa viděl. Jelikož Monster Hunter byla monstrózní sračka. Tady to je prostě Tony Jaa jak ho znám a jak ho mám rád. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Až uvidíte někdy nějakého thajce, tak mu prosim pěkně nešahejte na jeho domácího mazlíčka. Tony Jaa má velkého mazlíčka. Má slona. A když mu ho ukradnou tak ho to fakt hodně nasere. Po romantickém dvacetimunutovem úvodu, kdy všichni jezdí na slonech, objímají slony, starají se o slony a provádějí podobné blaholibé činnosti to přijde. Tony jde svému mazlíčkovi koupit na trh obojek a mezitím mu jej ukradnou a převezou na salám do Sydney. Tony se nasere a jede tam taky a pak pořád všechny mlátí a mlátí. Jenomže je to dost stereotypní. Krom jedné scény s čluny jde pořád dokolečka o to samé. Pravda Tony se dobře ohání, ale to nestačí. A navíc ten příběh! Jéjej. Možná to nějaký příběh původně mělo. Ale po přestříhání pro evropského diváke se z Protectora stává jeden velký ajntopf. Doporučuju jen fanouškům Tony Jaa a milovníkum šál. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Neber Thajci jeho slona, jinak ti nakope prdel - to je morální poselství tohoto filmu. Ale vážně - před desíti až patnácti lety bych z artistických výkonů Tonyho Jaa byl na vrcholu blaha, teď mi náladu kazily "detaily" typu nezajímavého scénáře a pod. Nejvíc se mi líbila scéna, kdy bez jediného střihu hrdina projde několik pater a zrube všechny kolem sebe. Celkově poměrně chutná jednohubka, ale Jaa si zaslouží lepší film. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Na základu filmu byla vytvořena hra „Tony Jaa's Tom Yum Goong: The Game“. Bylo to poprvé, co se thajský film dočkal i herního zpracování. Stejně jako film i hru režíroval Prachya Pinkaew, dabingu hlavní postavy se ujal Tony Jaa, podle kterého byl vytvořen i její vzhled. (Raztubyl)
  • První thajský film, který se v USA umístil v Top 10 během otevíracího víkendu, a to na 4 místě. (HellFire)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno