Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (347)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

O něco povedenejší než jednička. Děj sice zase vůbec nedává smysl, ale řežba je to festovní. Škoda jenom, že Tony Jaa vedle toho, že je nadprůměrnej masakrátor je i opravdu velmi špatnej herec. Ne že by to zase u takovýho druhu filmu bylo až tak potřeba, ale místy je to tak hloupý až to fakt bije do očí.50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně idiotská zápletka, s naprosto nejúžasnější akčnímy scénami jaké je kde vidět. Jaa opět dokazuje co nedostává hracími akty to doběhne bitkamy. Je to opravdu ďábel a dokáže dělat neuvěřitelný kousky. Byl jsem rád že se vrátil(i když v jiné roli) jeho brátránek, aspoň bylo o zábavu postaránu. Bitky jak jsem říkal patří k tomu nejlepšímu co je v poslední době vidět, nejvíc se mi líbila a zapůsobila scéna "NAhoru do schodiště":-) Úplně dokonalá scéna. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, jo a ještě jednou jo! Fandové bojových umění budou nejspíš slintat, protože toto je nářez. Tolik soubojů v jednom filmu? To už tady dlouho nebylo! Vynikající choreografie spolu s nápaditým scénářem nenechají diváka v klidu. Již úvodní honička se slony, ano se slony:-), dává tušit, že tady nudných chvil moc nebude. A co Tony Jaa? Ten si nic nezadá s Jackieho kaskaderskými kousky a nakládačku dokáže dát i wrestlingovým obrům. Navíc, 48 zlomených končetin svým protivníkům jentak někde neuvidíte:-)...85% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak ako aj Superpero pise, aj ja som cumel s otvorenou pusou na perfektne prepracovane bitky, mnohe aj s dlhymi zabermi bez strihu. Samozrejme, ze dej je stupidny, ale ktoremu fanusikovi takychto akcnych filmov na tom zalezi? Tony Jaa a dalsi podali perfektny vykon, co sa tyka bojovych umeni a preto davam 5 hviezdiciek..........28.03.2008 ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Pro mladého Thajce Kama, znamená slon hodně. Od domácího mazlíčka, přes vysoce výkonný všestranný zemědělský stroj, zaujme nakonec slon čestné místo v rodinně jakožto její rovnoprávný člen (rozuměj Kamův bratr). Potíž nastane, když si někdo dovolí Kamova milovaného sloníka unést. V tu chvílí se jemný mladík promění v neuvěřitelnou "killing machine" jež žene kupředu jediná myšlenka a tou jest zachránit svého slona a být spolu zase zpátky v "balíkově", kde mohou opět prožívat další šťastně chvilky na chobotu a na klech. Příběh tak lineární, až to chvílemi loudí usměv na rtu mi přesto nezabrání ohodnotit to celé velmi vysoko. Nutí mě k tomu velká láska k žánru bojového filmu a patřičné docenění celkového zpracovaní choreografie bojových scén. Uznání vysokého výkonu si také zaslouží Tony Jaa, který stejně jako v Ong-Baku podává výkon na 100%. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Thajský ministr Thaksin Shinnawat se osobně účastnil premiéry filmu v Bangkoku v Thajsku. (HellFire)
  • Otec Tonyho Jaa se objeví ve scéně se Songkranem; dabler Jackieho Chana na letišti, jako pocta Jaaovu idolu; a thajská rocková hvězda Sek Loso se na chvíli objeví v popředí, kdy pije energetický nápoj vlastní značky. (HellFire)
  • Lateef Crowder si pri natáčaní pretrhol achillovú šľachu, kvôli čomu bola jeho scéna kratšia, ako bol pôvodný plán tvorcov. (ywo666)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama