Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

spacylemon 

všechny recenze uživatele

"Yeah. Say what you will about Mel Gibson, but the sonofabitch knows story structure." "Do you see it?! Something big is going on, and the American people need to know what! I'm off! fííííífůůůfííífíííííí...." No kdo by to do toho Mela řekl, žejo. Za něj a za Ala Gorea se spasitelským syndromem bych snad vraždil... a pak taky za Shyamalana, Michaela Baye, za satanistická vánoční zvířátka, co hledají v lese AIDS, za klasicky skvělého Butterse, Cartmanův sen s loukou a jeho sultán/král/papež převleky, za šmoulu zvedajícího meč a v neposlední řadě za protestující hipíky s transparentem "No imaginary nukes" (úplně jako naši protiradaroví demonstranti s transparenty "Ne raketám!":)) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

Reklama

Indian88 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Imaginationland je lepší než Peklo na zemi. Klasický ostrý humor provází film po celou dobu jeho trvání a nápad o dvou světech představivosti je skvěle debilní. I přes to, že se má všechno točit kolem toho jak zachránit představivost, hlavní zápletkou však je sázka mezi Kylem a Cartmanem. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tři klasické díly South Parku, které spojuje jednotný příběh boje o jakýsi svět představ. Humor je jako vždy drsný, South Park sprostými slovy nešetří a divák, který si nehraje na přehnaného inteligenta, se jednozančně bude bavit. Velice povedené byly narážky na filmové režiséry Shaymalana, Baye a Gibsona, ale jinak Imaginationland ničím nevyčnívá nad ostatní díly, proto hodnotím stejně... "Kyle, i swear, before this day is over, you will suck my balls" 7/10 ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama