Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle South Park bych popsal jako tvůrčí skomírání dvojice Parker / Stone ,která začala vykrádat sama sebe a zamopěla co je opravdová sranda.Pryč jsou drsné,až opravdu amorální podtexty v jejich humoru,chybý tomu jiskra,břitkost a Kenny.Zoufalou snahou je zapojení imaginárního světa...které nabízí spoustu možností,bohužel dvojice režisérů stím naložila prachbídně.Suché fóry,zbytečné kecy místo opravdové parodie a ku příkladu scénka s režiséry Bayem a Shymaly.....no tim hovadem jediného filmu ;-) je suchá jako Cartmanovy koule....ano,ano...dokola se opakující Eric,snažíc se celý film donutit Kayla o vylízání jeho varlat,každá druhá scénka je o tomhle tématu.Za začátku lehce vtipné,po čase stupidní a otravné.Buď jsem už z tohodle druhu humoru vyrostl,nebo prostě tvůrcům South Parku dochází šťáva,asi by si měli nechat vylízat koule :-D pár vtípkům jsem se zasmál,ale šlo spíše o ten půl / na půl nucený úšklebek a jednou jsem opravdu vyprskl smíchy,když se jako zlá představivost objevila lesní roztomilá zvířátka,která epesním způsobem vymýšlela jak umučit Princeznu Jahůdku,ovšem díky trapnému znásilnění Kurta Russela zase klesla :-D Hold není to,co bývalo 55%. ()

trojtmberk 

všechny recenze uživatele

Nějak sem se s chlapcema chvilku nepotkal, o to větší byla moje radost, že se ani krapet nezměnili a pořád vymejšleji krásný nesmysly. Před představivostí tvůrců smekám a někdy se mi ani nechce věřit, že tohle daji dohromady, aniž by své fantazii pomohli nějakejma chemikáliema. Tak a teď všeho nechám, jdu koupit nějaký sítě a jiný užitečný věci pro lov Leprikona a dál už se samo ukáže jak to bude dál. ()

Reklama

ganz 

všechny recenze uživatele

Pokud shlédnete v rámci 11. serie a nebudete hodnotit jako celovečerák, určitě se pobavíte. Každopádně většině dílů z jedenáctky to nesahá ani po paty. např-Lice Capades, Night of the living homeless, More crap a především Guitar Queer-o. Každopádně cartmanova linie byla luxusní(its not just victory for me but fow whole justice system...and my balls) a roznesení Bayie mě vážně dostalo( a musel jsem souhlasit(: ) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

South Park, ktery byl uzasny a vtipny pred 10ti lety v prvnich seriich a nasledne vygradoval v excelentnim, temer muzikalovem "Bigger, Longer & Uncut" in 1999, zacal postupem casu pozvolna ztracet dech a predevsim zacal byt jeho humor znacne jety. V poslednich letech byl SP (alespon z meho pohledu) naprosto irelevantni zalezitosti, coz se snazi zmenit aktualni Imaginationland. Mozna i vzhledem k me nekolikalete pauze a odpocinku od SP je to snaha vitana, kterou jsem si skvele uzil. Jedna se sice o efektivni kompilaci 3 radovych dilu, ale pro ty kdo dane dily nevideli, se Imaginationland jevi jako kompaktni a velmi dobre promysleny filmecek. Vyborny scenar se rozdeluje v podstate do 2 sfer. Do klasickeho SP sveta, kde se Cartman snazi domoci spravedlnosti a nechat si od Kylea oficialne vylizat koule. A do sfery imaginationlandu, kde propukla valka mezi zlymi a hodnymi fiktivnimi nejen filmovymi postavickami. Cartmanova dejova linie sice neni spatna a ma sve svetle stranky (Michael Bay, Stargate), obcas ale pusobi pomerne rusive a misty nudne. Na druhe strane v podstate kazda minuta odehravajici se v imaginationlandu je fantasticka. Takova hardcore party, kde Jesus pokropi M60kou Aliena, Santa usekne hlavu Pinheadovi a vanocni veverky znasilnuji Pepka namornika se nevidi kazdy den. 8/10 ()

demented 

všechny recenze uživatele

Tri southparkovské epizódy spojené do celovečeráku. Čo povedať? Kto na South Park nedá dopustiť, pre toho nie je o čom. A ostatní? Tí len budú aj naďalej nechápavo krútiť hlavou :) Stone a Parker by nedokázali podliezť nastavenú laťku kvality ani keby chceli. Takže zábava je zaručená. Brutálna satira, teraz navyše okorenená o citácie z nespočentého množstva filmov. Schválne, kto ich odhalí najviac? :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama