Reklama

Reklama

Zuřivost v krvi

  • Hongkong Jing wu jia ting (více)
Trailer

Obsahy(1)

Teddy Yu je bývalý tajný agent, který se stal chiropraktikem a masérem a svou minulost nechal hluboko za sebou. Teddy, jako vdovec, vychovává své dvě děti - syna Nickyho, který je trenérem delfínů a dceru Natalie, která studuje střední školu. Oba se od svého otce učí bojovému umění. Ať se snaží sebe víc, jeho dávná minulost si ho najde. Jednoho dne se objeví Rocco, který po Teddym jde kvůli jedné dávno zmařené Roccově misi. Teď se musí celá rodina spojit, aby zastavila Rocca a jeho parťáky. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Imf je v tomhle případě až zbytečně kritický. Děj sice skutečně je dost stupidní (a nijak originální, viz. častá srovnávání se Spy Kids), ale neřekl bych, že herci byli obsazeni nějak výrazně špatně. Ale dvě věci mne na tomhle filmu dost štvou. Za prvé nemám nic proti wuxii, když bandička asiatů poskakuje mezi bambusy a létá nad jezery, klidně se rád podívám. Ale ať mi tyhle vymoženosti, prosím, netahají do filmu ze současné doby. Působí to nemístně a trapně. A za druhé - obálka na DVD slibuje Michaela Wonga s bojovými drápy a výsledek? Popojíždí na vozíčku. Fakt zrada. Jinak celkem zábavné zkrácení dopoledne. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Spy Kids po hongkongsku, jen s tím rozdílem, že je tahán z bryndy pouze tatínek a ne nějaké špionážní techniky a pomůcky se tu nehraje... Bandu grázlů nejlépe zruší co nejefektnější rány pěstí a kopy. Měl bych výhrady k hudbě u soubojů a hlavnímu záporákovi, ale klady přeci jen převažují... Čtvrtá hvězdička je za Anthony Wonga, jenž hraje jako vždy skvěle, krásně přehledné a líbivé bitky (aby ne, když je má na svědomí Woo-Ping), drzého prcka s tyčí... a za Natálku. Šikmookou samozřejmě :-) Lhurgovu zamilovanému tokání se nedivím, je to líbezná kočička :-) House of Fury aneb dostanete přes držku, parchanti... Rodinnou pohodu si rozvracet nenecháme! :-) 7/10 ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Stephen Fung zklamal. Po relativně zajímavém, leč nedopečeném debutu Enter the Phoenix se zmohl jen na tradiční slapstickovou HK komedii, která je morem současné tamní produkce. Nezáleží na tom, jak hrajete a jestli umíte kopat, ale na tom kolik růžové na sobě máte a jak hloupě se při tom dokážete tvářit. Snesl bych přehrávajícího Michaela Wonga na vozíku a absolutně stupidní děj, ale ani ty akční scény od Yuen Woo-Pinga to nakonec nezvládnou opepřit. Camea západních hvězdiček bojových sportů netáhnou a celé to jde dokonale k čertu. Rodinná kung-fu komedie? Give me a break... spíš rodinné kung-fu utrpení. (30%) ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná komédia. Má dobrý príbeh o jednej rodine, kde deti nechcú uveriť, že ich otec bol členom tajnej služby, ale len do vtedy, ked´ je unesený bývalým agentom, ktorý žiada tajný mikročip. Spracovanie sa mi páči, aj ked´ prvý dojem je veľmi zlý, úvod filmu j veľmi zle zvládnutý, ale hned´ po ňom sa to omnoho vylepší a s menšími odchýlkami to už vydrží až do konca. Trvá dlhší čas, kým sa začne hlavný dej, ale aj dovtedy sa na to veľmi dobre pozerá. Akcie je tu dosť a som spokojný aj s jej kvalitou. Tvoria ju iba súboje, na ktoré sa aj vdaka choreografii Yuen Woo-Pinga veľmi dobre pozerá, dosť dobre je zvolené aj prostredie ich odohrávania, len tie občasné až moc nereálne prvky ako napríklad prebehnutie voľným priestorom medzi strechami si mohli tvorcovia odpustiť. Žiadny dôležitý súboj kvalitou výraznejšie nevyčnieva, všetky sú približne rovnako dobré. Ale musím spomenúť aspoň veľmi zábavný súboj o diaľkový ovládač. Dobre tu funguje aj humorná stránka, ktorá je výrazná hlavne v prvej tretine filmu, ale potom už film zvážnie. Veľmi som spokojný s hereckým obsadením, Anthony Wong mi síce do tejto úlohy moc nesadol, ale poteší a tiež aj známe duo Charlene Choi/Gillina Chung, Daniel Wu, Michael Wong alebo John Foo, ale on už moc priestoru nemá. S technickou stránkou som tiež spokojný. Od tohto filmu som moc nečakal, ale príjemne ma potešil. Objektívna kvalita filmu- 62%, film sa páči mne na 74%. ()

annickka 

všechny recenze uživatele

Úvodních deset minut mě navnadilo na super-akční-vtipnou parodii ve stylu Kung-fu mely, ale bohužel se tak nekonalo. Po chvíli se film změnil v naivní pohádku o znovuobjevení vztahů mezi členy rodiny. Neříkám, že je to úplně špatný, protože třeba souboje jsou tu opravdu vypilovaný a hezky se na ně kouká. Jen u toho člověk musí totálně deaktivovat mozkový signály, jinak celý film protrpí. Je to ale škoda, protože ten začátek měl fakt potenciál. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama