Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ralph Dortlund (N. Pryor) se s ženou Grace (L. Parker) a známým Vicem (C. Potts) plaví na malé jachtě po Karibiku. Jejich loď je přepadena dvojicí novodobých pirátů, potomků louisianských Cajunů. Jacques Burrifous (C. Plummer) i jeho synovec Louis (J. Banks) svému řemeslu rozumějí. Zmocní se všech cenností, Louis se navíc pokouší znásilnit Grace. Jen s vypětím všech sil se nakonec podaří posádce jachty zachránit. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

Slimak 

všechny recenze uživatele

Velice slušný thriller se celý odehrává uprostřed oceánu. Jachtaři se náhodou setkají se dvěma muži jejichž obživa tkví v tom že vykradou a potopí každou malou lod' na kterou narazí. Pro televizi je to celkem škoda ! ()

sud 

všechny recenze uživatele

Jojo, vzpomínám si na to docela dobře, bylo mi možná tak 9 nebo 10 a na Nově dávali večer od osmi film "Piráti". Byl jsem velice natěšen na pravé nefalšované pirátské dobrodružství s vůní karibského rumu a střelného prachu. Trošku jsem se zděsil, že se film odehrává v součastnosti, ovšem všechno se vykompenzovalo. Je to velice zajímavý a napínavý film, který doporučuji všem milovníkům dobrodružných filmů a kvalitních komorních thrillerů. ()

Reklama

Reklama