foto

Nicholas Pryor

  • nar. 28.1.1935 (85 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Buster's Mal Heart
2014 Krátká historie rozkladu
2012 Město podnikatelů (TV film)
2008 Four Children of Tander Welch, The
2007 Ruffian (TV film)
The List
2002 Protiúder
2000 American Tragedy (TV film)
1999 Molly
Ženich na útěku
1998 Vražedný virus (TV film)
1997 Vražda v Bílém domě
1996 Boeing 747 v ohrožení
Cela smrti
Temný anděl (TV film)
The Siege at Ruby Ridge (TV film)
1995 Betrayed: A Story of Three Women (TV film)
Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
Soud cti (TV film)
Trial by Fire (TV film)
Walton Wedding, A (TV film)
1994 Ať žije Caesar!
Vražda mezi přáteli (TV film)
1993 Někdo se dívá
1992 Hoffa
Láska může zabíjet (TV film)
Majority Rule (TV film)
1991 The Hit Man (TV film)
1990 Brain Dead
Psychopat ze San Francisca
1989 Osudné následky (TV film)
Starting Now (TV film)
1988 A Stoning in Fulham County (TV film)
The Diamond Trap (TV film)
1987 Feťáci
Povedená rodinka
1986 Nebezpečné území
Vražda o třech dějstvích (TV film)
1985 Beze stopy (TV film)
Dravec a feťák
1984 Amazons (TV film)
Second Sight: A Love Story (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
Riskantní podnik
1982 Kid from Nowhere, The (TV film)
1981 A Few Days in Weasel Creek (TV film)
Homeroom (TV film)
Revenge of the Gray Gang (TV film)
Splendor in the Grass (TV film)
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Gideonova polnice (TV film)
Last Song, The (TV film)
Marriage Is Alive and Well (TV film)
Piráti (TV film)
Plutonium Incident, The (TV film)
Připoutejte se, prosím!
Reunion (TV film)
1979 The Fish That Saved Pittsburgh
1978 Damien
Rainbow (TV film)
1977 Having Babies II (TV film)
Life and Assassination of the Kingfish, The (TV film)
Martinelli, Outside Man (TV film)
Night Terror (TV film)
1976 Tajný závod
Widow (TV film)
1975 Fear on Trial (TV film)
Force Five (TV film)
The Happy Hooker
Úsměv
1974 Člověk na houpačce
1970 The Way We Live Now

TV seriály

2014 Constantine (TV seriál)
The Devil's Vinyl (E03)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Začátek (S01E01)
2007 October Road (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Paternity (S01E03)
Západní křídlo (TV seriál)
Ways and Means (S03E03)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Správná pětka (TV seriál)
Don't Let Go (S06E01)
1998 Advokáti (TV seriál)
The Pursuit of Dignity (S02E14)
1997 Port Charles (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Den promoce 2 (S07E32)
Den promoce 1 (S07E31)
All That Jazz (S07E28)
další epizody (5)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Going Home (S03E06)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dárky jsou zabaleny (S07E13)
Den zúčtování (S07E12)
Kdybych měl kladivo (S07E11)
další epizody (6)
1995 Live Shot (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growth Pains (S01E17)
Správná pětka (TV seriál)
The Wedding (S02E09)
Analogies (S02E06)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Prsama nahoru (S06E12)
Umlč to (S05E27)
Dvojitý risk (S05E25)
další epizody (4)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washingtonská aféra II (S03E08)
Washingtonská aféra I (S03E07)
Picket Fences (TV seriál)
System Down (S02E18)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vánoce jako každý rok (S05E15)
Kdo na koho (S05E07)
Příchod (S05E06)
další epizody (11)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Příběhy ze života (TV seriál)
Sugar and Spice (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Génius (S01E23)
1985 227 (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Colbyové (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Kongres volá (S01E11)
Knight Rider (TV seriál)
Všechno nejlepší k narozeninám (S04E07)
1984 Cover Up (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Times Are Changing: Part 2 (S09E02)
Times Are Changing: Part 1 (S09E01)
1981 Dynastie (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Na východ od ráje (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Zaručené informace (S10E04)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
1965 The Nurses (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 The Brighter Day (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky