Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer v klubu Styxx v Paříži potká Bart a jeho dva šupáčtí kamarádíčci barmanku Yasmine a kostymérku Eve. Po hádce v nočním klubu pozve Eve skupinku výtečníků k sobě domů na venkov. Před cílem však narazí na stádo koz vedené výstředním pastevcem a uctívačem ďábla Josephem (Vincent Cassel). Ten jim během Štědrého večera odhalí svůj skutečný záměr, při kterém poteče krev… Hlavní roli v tomto drsném hororu si zahrál Vincent Cassel, manžel Moniky Belucci a především francouzský herec známý z filmů Purpurové řeky a Dannyho parťáci 3. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

wOOzIe 

všechny recenze uživatele

nevím přesně co tím chtěl Chapiron zdělit. Scénář je vrtkavý a místy trocha debilní. první třetina je oničem, druhá tak trochu o sexu a třetí o zabíjení, ale člověk se skoro vůbec nebojí, a to samotný název budí hrůzy dost. Film nemá logické vysvětlení, postráda vlasntě logiku pořád. Zachraňuje to jen skvělý vyšinutý Cassel. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Někdy se přihodí, že náhoda přihraje vybíravému divákovi nevybíravý kousek, od kterého se, ač tomu sám nevěří, nemůže odtrhnout a nejednou překvapí sám sebe, přistihnuvši se u radostného přání, aby nikdo z potenciálních obětí nevyváznul a zašel pomalou a trýznivou smrtí... Nejvíce si pak cením, že vše, co snímek odprezentuje, může docela dobře odpovídat skutečnosti a tím se v mých očích povyšuje nad běžný hororový brak. Navíc celovečerní cameo Vincenta Cassela (Monica říkala)... ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Moderní francouzský příspěvek do žánru buranského hororu namísto laciného vrstvení hororových klišé zručně vytváří fyzicky nepříjemnou atmosféru vyvstávající z konfrontace nevázané velkoměstské mládeže s groteskním prostředím starého venkovského sídla a přilehlé vesnice. Degenerovaní, pitvořící se vesničané vnášejí díky důmyslné filmové formě stejný neklid do diváka jako do aktérů filmu. Snímek důkladně buduje nejistotu a nechává diváka spekulovat o chystajících se hrůzách a v závěru pak naservíruje bestiální a fantasmagorické finále. ()

DanteZ 

všechny recenze uživatele

Hutná dávka perverze bez hlavy a paty s nechutným vidláckým obsazením v čele s geniálně odporným Casselem, jehož ksicht ještě nějakou dobu nedostanu z hlavy. Nedává to smysl, což vytváří až skoro paranoidní feel, který hrozně vyjebává s divákem a nenabízí žádnou odpověď. Na mě to fungovalo. Navíc to díky krátké stopáži nemá skoro žádná hluchá místa. 3.5* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, který na mě moc velký dojem neudělal. Najde se tady sice několik slušných momentů, ale jinak to byla přehlídka pouze sprostých slov a nesmyslných keců jenž mě dost nudili. Nejvíc mě asi zaujal výkon Vince Cassela a pěkné herečky. Osobně mi stačí vidět tenhle film jen jednou a nikdy více. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Několik vteřin po začátku závěrečných titulků je podprahově umístěný pornografický obrázek.. (Caelos)

Reklama

Reklama