Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

LilySnape 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie ! Tohle duo ( Reno, Clavier ) můžu jak v Návštěvnících, tak v tomhle úžasném filmu. Už jsem se od srdce tak dlouho nezasmála , jako když se Žralok dozvěděl o tom,že jeho přítekyně je onou špiónkou, která za informace i své tělo prodá... Přesně na sobotní odpoledne jak dělané ! Nečekejte od toho zázrak typu Louise de Funése , ale Jean Reno dokáže pobavit, nejen nahnat hrůzu... jsem ráda, že jsem tento film ohodnotila již dříve čtyřmi hvězdičkami a za nimi si pořád stojím. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Christian Clavier je blázen. Tak to musíte brát a když se s tím smíříte, u komedií, v nichž hraje a které píše, se docela dobře pobavíte. Já mám z francouzských komedií taky radši ty od Francise Vebera, ale nepohrdnu ani ztřeštěností tohoto typu. Celkově ten film sice nedrží moc pohromadě, ale jednotlivé scény jsou docela slušné a místy (některé společné scény Claviera a Rena) až skvělé! 60% ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Francouzská šílená komedie v plné síle, možná se snímek příliš rozpadá na jednotlivé - mnohdy velmi, velmi vtipné a zábavné - scénky a herci se příšerně předvádějí, než aby hráli, o to ale zase až tak nejde. Dvojka Reno + Clavier spolu dokáže rozehrát partii o nesmírných obrátkách, a tak je tento film, sice nenáročnou, ale hodně zábavnou záležitostí. Ústřední zápletka je pak také správně "francouzská" a příjemně pikantní. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem zvažoval , že tento snímek ohodnotím pouze 3* , ale nakonec za skvěle zahraného špióna "Žraloka" v podání impozantního Jeana Rena jednu * přidám , protože jeho výkon je opravdu opět jak je u něj dobrým zvykem skvělý! Zbytek filmu bez něj by byl jen další přitroublou průměrnou bláznivou komedií , kterých lze vidět desítky , ale právě Mistr svého oboru Jean Reno (nemohu si s tím přirovnáním pomoci) jej posunuje výše , bravo! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začátek slíbil corned beef na přepáleném oleji, ale pak už se naštěstí nepatrně sundala noha z plynu (převážně Citroënů). Po stránce vtipnosti dost zachrání spolupráce s prostorově výrazným aspirantem, co má kvér větší než Callahan či tanečky kolem nevědomosti, kdy nejdřív Reno ví co, ale neví s kým a když už ví s kým, jeho parťák neví, ke komu ta dotyčná patří (divím se, že po tomto byl BX 16 barvy rouge delage naklepán mnohem víc než Clavier), nicméně taky se najde spousta míst, kdy z té ztřeštěnosti vystoupilo na povrch trapno a hlušina. Ať tak, či onak, dobrý trénink ústředního dua před Návštěvníky a já jen doufám, že pruďas Žralok neudělá Gorbačovovi další skvrnu na hlavě, tentokrát krvavou.. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)

Reklama

Reklama