Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Reno s Clavierem v akční komedii, to nemůže dopadnout špatně. Ale po zhlédnutí těch 70 % chápu, na vině je scénář! Námět byl v pořádku, Reno jako žárlivec kterému všichni tají pravdu, ale od prozrazení šel film k šípku a akce se Zargasem je celá k ničemu. K dabingu asi jen tolik, že Soukup na Rena a Meduna na Claviera je mnohem lepší kombinace, ale to jsme poznali až po Návštěvnících. Na druhou stranu, díky hlasu Borise Rösnera je postava Žraloka komediálnější. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Na Návštěvníky jsem se nebyla schopná dívat do konce, ale tohle bylo lepší, humor spíš ve stylu filmu Drž hubu, bláznivé gagy, u kterých se ale člověk nediví i ušima, že tohle někdo pokládá za směšné. Původně jsem se se na to dívat nechtěla a nečekaně mě to vážně pobavilo, hlavně ze začátku to byla sranda, potom to trochu ztratilo spád, ale na letní večer dobrá zábava. ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Výborné francúzske ohliadnutie sa za ich 90.tymi originálnymi rokmi poctivej filmariny, vďaka ktorej držali európsku vlajku k UnHollywoodu. Opätovne však snímka drží silnejšie pokope skrz epizódy, než by mala vytvoriť excelentný dojem z filmu ako celku (Fantomas, etc...). Každopádne fantastický francúzsky staromódny strih, Reno a typické francúzske nezničiteľné autá - neskutočné, čo z nich dokážu vyžmýkať. A záverečná pieseň? Lévi začína. Passion for France....(ČT 1, 07.07.2011) ()

YuriBS 

všechny recenze uživatele

Čím viac francúzskych akčných komédií vidím, tým mám stále väčší pocit, že všetky sú na jedno kopyto. Ide hlavne o priemerný a miestami až trápny humor, ktorým je človek šokovaný a nemôže sa nezasmiať. Takisto stojí za zmienku jednoduchá ale na pohľad zložitá zápletka, ktorá je čím ďalej neprehľadnejšia, ale nakoniec sa brilantne vyrieši a netreba si lámať hlavu nad tým, akým spôsobom. No a keď už akcia, tak nech už sa aspoň podobá americkým filmom, ale ide len o "lacnú" napodobeninu. Nechcem tým znížiť kvalitu filmu, pretože som sa pekne pobavil, pričom som čakal niečo horšie, ale záver ma tiež dosť sklamal. Bol až príliš jednoduchý. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Tohle nemůže zachránit ani poctivý barrandovský dabing z počátku 90. let (mimochodem neobvyklé obsazení: drsňák Soukup jako sušinka Clavier). Film má vlastně všechny atributy, aby se mi líbil - dobří herci, zajímavá zápletka, bláznivé, akční, ale........ Filmu chybí humor, vtipy jsou zcela nefunkční! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)

Reklama

Reklama