Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

kareen 

všechny recenze uživatele

První čtvrthodinka je taková slabší, ale pak se to rozjede. Co si budeme povídat, celé je to taková přímočará blbinka, ale co na tom, když je to taková švanda? A úplně nejvtipnější je tady Jean Reno, ty jeho cholerické výstupy vážně nemají chybu. Jo, pro bláznivé francouzské komedie jsem měla vždycky slabost... ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů, které jsou ovšem převáženy zbytečně rychlými úprky z point či naopak, jejich zbytečnými nastavováními a stylizací, která už překračuje rámec trapnosti. Tomu všemu odpovídají i velmi přeafektované herecké výkony. Raději než tohle Hovězí, doporučuji okusit k večeři třeba mnohem lépe propečeného "Blbce". ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Operace Corned Beef mě velmi překvapil, protože jsem ho donedávna vůbec neznal. Christian Clavier, Jean Reno a Valérie Lemercier se tak znovu potkali, ačkoli Návštěvníci byli natočeni až dva roky poté. Tam jim to dohromady také skvěle klapalo. A není divu. Režisér právě Návštěvníky dělal a podobné komediální zápletky později použil právě ve slavném filmu. Také tu se opět rozjíždí bláznivá komedie, která jen dokazuje, že Reno je multižánrový. Skvěle jsem se bavil. Mě přišla okouzlující i Mireille Rufel. Tvůrci si utahují z tajných služeb a různých druhů tajných operací. A někdy se podaří si zkrátka vytasit jako svůj hlavní trumf tupce. A když se k tomu sype, co se může sypat... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Další z mála výtvorů francouzských filmařů,který jsem si oblíbil.Na rozdíl od depresivních Gabinů a přiblblých Funesů,tady vznikl film,který je úplně ztřeštěný,vtipný a zábavný.Jean Reno je zde v plné formě a je radost sledovat,jak se v ději,který se nezadržitelně řítí kupředu,pohybuje jako ryba ve vodě. ()

marcel5 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale moc mi film nesedl. Nedávno a i teď znova, jako by to bylo už moc přestřelené, co už můj mozek nedokáže rozesmát. Nevím. Reno byl z toho všeho magor, což je logické, a dabing nebyl dobrý, a nebo ho měl hrát někdo jiný. Skoro si říkám že prohození s Clavierem by možná bylo lepší. Ta představa mě rozesmává. Pro mě Operace Corned Beef vystupuje z řady klasik Návštěvníci, Korsický případ atd. A nebo jsem tento film měl vidět za mlada, a byl by taky klasikou, ale tím nechci říct, že byl špatný. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)

Reklama

Reklama