Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přepracovaná psychiatrička Samantha má zhoubný nádor na mozku a ten se stále zvětšuje. Rozhodne se udělat si hezký víkend se svým manželem Davidem, jenže ten na ni nemá čas, místo toho chce jet na chatu, kde v klidu hodlá dopsat svou knihu, jelikož už ji brzy musí donést vydavateli. Samantha je zklamaná, její manžel odjel a ona nemá co dělat, rozhodne se tedy vydat se za ním. Překvapí ho. Na chatě je i její sestra Melody. Manžel není příliš nadšený z její přítomnosti, ale nějak to překousne. Všichni tři se společně zabaví jednou hrou, když v tom někdo zaklepe. David otevře a dovnitř vstoupí podivný mladík, který se jim nepředstaví, drmolí jen něco o tom, že se tu měl setkat s přáteli, ale ti ještě nedojeli a venku je strašná zima. Trojice ho srdečně pozve dál, jenže tenhle hoch najednou vytáhne pistoli a zabije jejich psa. Po té do chaty vstoupí další člověk, Samanthin bývalý pacient, a ten s nimi začne hrát podivné brutální hry. (Ssimca)

(více)

Recenze (6)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nádor na mozku asi není žádná prča, ještě, že má člověk většinou své blízké u kterých může hledat útěchu ..nebo ne ? Pravda, někdy můžete svou blížící se smrtí být pro okolí docela otravní. Žijete-li tak jako hlavní hrdinka tohohle filmu přes 2 roky jen svým blížícím se zánikem, zanedbávate svého partnera, v práci neděláte zrovna vše košer (navíc když jste psychiatr), tak se můžete místo poklidného odchodu ještě dožít nemilých překvapení...jo, jo, umírat sobecky se nemá ! Takový malý, ale vcelku příjemně natočený i jemně rafinovaný ( opravdu jen jemně) thriller a snad i trochu horor. ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Poměrně nezajímavý projekt, který nepřináší (je otázkou nakolik se snaží) cokoliv nového, neotřelého a rafinovaného. Celá zápletka působí velmi tradičně, klišovitě a rozměr postav též není zrovna na vysoké úrovni (jejich osud mi byl lhostejný). Potěšit mohou netradiční záběry a zprvu i divákova nevědomost - časem se však z podívané stává samoúčelná brutalita. Bod dolů za zastřelení psa... nesnáším násilí na zvířatech. Ba ne, beztak by dvě hvězdy postačily. 40% ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě vyloženě potěšil. Prudce neoriginální, leč velmi zábavný. Jen to věčné "Davey-boy" si Harlan mohl odpustit. Chlápek v dřevorubecké mikině prostě nemůže být Lecterovo dítě... Ale, že se paní doktorka uměla ohánět... Mozkový nádor nasáklý pop-kulturními odkazy, lékařskou etikou, genderem, psycho-hrami, halucinacemi, vraždami a sebevražednými tendencemi. Račte si vybrat. Truth or dare (někdy stačí zamknout se na pár hodin v koupelně a výsledek je velice vykutálený :-D)? ()

petero 

všechny recenze uživatele

Psychiatrička ponechá svojho pacienta ďalší rok v ústave. Pacient však ujde a terorizuje psychiatričku s manželom a jej sestrou niekde v chate v lesoch. Aby to nebolo také jednoduché, medzi touto trojkou je istý milostný trojuholník a psychiatričke sa naviac akorát začal zväčšovať nádor priamo na mozgu. Lacný video film, začne naberať na obrátkach asi po pol hodinke (film má iba 75 min.) a aby to nebol len obyčajný thriller z radu ďalších bezvýznamných má to aj svoj vlastný koniec, ktorý zásadne mení všetko čo sa doteraz udialo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama