foto

Trevor Hayes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pořád spolu
2015 Tell the World
2014 Le règne de la beauté
What We Have
2013 Penthouse North
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2011 Funkytown
I Heart Doomsday
Když byla Dolly Parton má matka
Sur le rythme
Ukradený ráj (TV film)
2009 40 Is the New 20
The Phantom (TV film)
The Trotsky
Wild Hunt, The
2008 Válečné hry 2: Kód smrti
Who Is KK Downey?
Zpětná vazba
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Narušený život (TV film)
2006 One Dead Indian (TV film)
2005 Dark Hours, The
Deník (TV film)
Still Life
2004 Letec
2003 The Root

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
She Said (S01E07)
Titans (TV seriál)
Hank and Dawn (S01E09)
Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
Příběh služebnice (TV seriál)
Baggage (S02E03)
2017 Já, společnice (TV seriál)
Erica & Anna: Free Fall (S02E13)
Erica & Anna: Citizens First (S02E11)
Erica & Anna: Family (S02E09)
další epizody (6)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Fabrication (S01E11)
Available (S01E10)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Game Over (E06)
Agresivní virus (TV seriál)
Angela de la Plata (S02E04)
2014 The Lottery (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch zasahuje na Manhattanu (S08E05)
2013 Played (TV seriál)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Lawmen (S05E09)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
The Bitter End (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Asking for Flowers (S01E04)
2006 Bethune (TV seriál)
Business, The (TV seriál)
Les hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2005 Festival, The (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)

Dokumentární

2013 JFK: Nezvratný důkaz (TV film)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace