foto

Dov Tiefenbach

  • nar. 8.12.1981 (37 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Sound of Silence
You Above All
2017 Literally, Right Before Aaron
We Forgot to Break Up
2016 Landing Up
Poor Boy
2014 Astma
Hunter&Game
Od pěti do sedmi
Pretend We're Kissing
2013 Zpropadené dědictví
2011 A Holiday Heist
The FP
2010 Mocná síla soucitu
Polish Bar
2009 Fault Line
You Might as Well Live
2008 Conversation with the Supplicant
Parasomnie
2005 Archer, The
Dark Hours, The
2004 Ring volný
Zahulíme, uvidíme
2003 Delikátní umění parkování
Masakr na střední škole
Public Domain
2002 Květiny a granáty
Mezi cizinci
2001 Flákači
Holka jako lusk
Jason X
Koho hledá Kevin?
One of Them
Wolf Girl (TV film)
2000 Podvodníci (TV film)
V nachovém oparu (TV film)
1999 Dear America: Dreams in the Golden Country (TV film)
1998 Max a Kevin
1996 Beyond the Call (TV film)
Love Child
Radiant City (TV film)
Špionka Harriet
1995 Malé dohazovačky
Tommy Boy

TV seriály

2018 Condor (TV seriál)
A Good Patriot (S01E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Man Up (S20E01)
Chasing Demons (S19E14)
2017 Crashing (TV seriál)
Barking (S01E04)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dům s vlajkou (S06E10)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Den předtím (S01E01)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Kilimandžáro (S01E08)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Key to the City (E12)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kill Screen (S08E15)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Nobody's Home/Unknown Soldier (E03)
2006 Billable Hours (TV seriál)
This Space for Rent (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buchařina (S07E04)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Safety Canary (E09)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Den vlajek (S01E04)
1998 Little Men (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Squawk Box (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace