Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Moje milá Jenny! Jojo stále je to jedna z mých nejoblíbenějších hereček :) Takže zase přináším, né úplně objektivní komentář. Break-Up byla dobrá romantická komedie, několikrát jsem se pobavil u supr keců Vince Vaughna a asi nejvíc mě rosekala postava Jona Favreaua, dokonalej maník! Hlavně scéna kdy se baví s Vincem o odstranění jednoho chlápka, dokonalost sama! Já jsem z tohodle filmu happy :) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková slabá, nevýrazná romanťárna. Žánru komedie se film jen mírně dotýká, mé očekávání byly ale opačné a doufal jsem v nějakou ulítlou komedii plnou bizarních situací a humoru, ale bohužel nic z toho se zde nenaplnilo a film jede 100 minut čistě jen v rovině dramatu a romantiky. Pár, kterému to kdysi klapalo, se během chvíle rozhádá a začnou si dělat naschvály, jen aby jeden druhého naštval a donutil žárlit a chtít jej zpátky. Jednoduše ničím nevyčnívající nápad s jasně daným a předvídatelným dějem i zakončením, kterému absence humoru prostě drasticky chybí… ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// Aniston září, Justin Long potěší, scénář je odlišný od jiných -moc gagů a hlášek tady nenajdete, slabší hudba, slabší obsazení/// Rozchod je celkem netradiční romantický film. Už jen tím, že je to víc drama než komendie a přestože by tento námět vybízel k tomu, aby si z něj filmaři vystřelili a naservírovali nám tucet gagů...neděje se tak. Film je spíše vážnější, opravdovější a občas si jen řeknete, že to je pěkný úlet jak se ti dva k sobě chovají. Film je celkem zajímavý a rozhodně není špatný. Otázkou je jen, jestli sme nečekali něco víc./// Celkem 63%/// ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem o něco více nápaditosti. Vždyť má jít o romantickou komedii s přesně opačným dějem, než je u všech ostatních. Škoda, že se Rozchod! nepovedl. Aniston se vrací k toporným postavám a vůbec mě nezaujala, narozdíl od Vince Vaughna. Ten svou kulometnou palbou slov dokáže vyvolat na tváři nenucený úsměv se stejnou lehkostí, s jakou dokáže přejít vyhazov z bowlingového týmu. Naschvály nejsou špatné, ale měřit se s Válkou Roseových nemůžou. Mou nejoblíbenější postavou se stal barman, který byl zahrán vskutku zajímavě a Vinceův starší bratr Vincent D'Onofrio. To je pan herec :) Jeho poslední scéna neměla chybu. Je to škoda, ale film mi více nenabídl a tak jej neodměním ničím jiným, než zaslouženým průměrem. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tento film má ve svém popisu romantický,drama,komedie....no,nevěřte tomu.Romantika se žádná nekoná,že by jste se zasmáli taky nehrozí a tak zůstává to drama.Jenže to je tak mdlé,že to ani nestojí za řeč a určitě jste viděli mraky lepších.Je to škoda,protože na dvojici Aniston-Vaughn jsem se opravdu těšila. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Rozchodová komedie stála Universal 52 milionů, a už během prvních třech dnů promítání (2. – 4. 7. 2006) vydělala na první příčce neočekávaných 39,1 mil. dolarů. Celkový obrat se v USA vyšplhal na 118,7 milionu. (imro)
  • Gary (Vince Vaughn) si ve filmu hraje s PlayStation 2 a jeho oblíbené kousky jsou následující: Grand Theft Auto: San Andreas, Fight Night: Round 3 a Madden NFL 2006. (imro)
  • Ve filmu se objeví rodiče Vince Vaugha, maminka ztvárnila turistku a tatínek otce postavy Jennifer Aniston. (imro)

Reklama

Reklama