Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (97)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Režie a scénář relativně v průměru (máte tu pár lekaček, ale hrdina vám k srdci moc nepřiroste a litovat ho nebudete). Ale moc se mi líbilo poselství dílu - že nemůžeme hnát umělou realitu za určitou mez, nebo naše tělo/mozek už nerozezná realitu pravou a umělou a bude přiměřeně tomu reagovat. Což v případě, že si pak "zahrajete" hororovou hru asi není úplně fajn. ()

RavenSpector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že nejsem jediný komu je blízký výborný nápad a zároveň odporný hlavní protagonista. Jeho chování je dokonale nereálné. Ten chlap neskutečně přehrává a tudíž mu neuvěříte ani na minutu jeho emoce. Nešťastná volba herce pokazila celý snímek. Dosud odvysílané epizody se totiž vyznačují, mimo dobré myšlenky, hlavně dokonalým hereckým provedením. ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predvidatelnej konec hned od začátku. Většinou tyhle typy filmů se "simulací" koncej všechny stejně. Ale líbilo se mi, jak reagoval hlavní hrdina (vtipně i vyděšeně), nemluvě o narážkách na klišé v hororech ("Teď tam bude, že jo? 😅)... Povedený, ale něco málo tomu chybělo... Fakt málo, a mohlo to bejt supr. ()

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo vážně psycho! Se skvělou atmosférou. Super si to hraje s myšlenkou toho, co je skutečný a co vnímáme jako skutečný. A jako bonus si to hraje s klišé hororového žanru. Super  :) a taky je fajn, že náš cestovatel nebyl žádný sympaťák roku. To, že není, je další vrstva, která si na konci děje skvěle hraje s reakcí diváka... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako hororovému fanouškovi je mi moc líto, že zrovna tu nejhororovější epizodu nové série musím ohodnotit jako tu nejslabší z této šestidílné várky. Nápad je to fajn, tak trochu Inception, kde místo snů je virtuální realita ... atmosféra taky dobrá ... vypointované to je taky hezky a vlastně i příjemně černohumorně ... ale tyjo, proč musel být hlavní postavou tak nesnesitelný člověk? Tím svým afektovaně hysterickým konáním uvnitř hry mi vytrvale ničil dojem z jinak povedeného díla. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • Epizóda jasne čerpá z nápadov z filmu Davida Cronenberga eXistenZ (1999), kde bolo rovnaké herné rozhranie a ťažkosti s rozpoznaním, čo je hra a čo realita. (Arsenal83)

Reklama

Reklama