Reklama

Reklama

Vražední ptáci

  • Itálie Killing Birds: Raptors (více)
Trailer

Skupina studentů biologie se vydává do džungle zkoumat život a chování vzácných druhů ptáků. Netuší přitom, že se pohybují v oblasti, kde před lety došlo k hrůznému masakru. Nepříčetný vietnamský veterán tu zavraždil svou manželku s jejím milencem a prakticky každého, kdo se postavil do cesty jeho ostré dýce. Zdá se, že msta nebyla zcela dokonána a že jeden z vědců má s dávnou tragedií společného víc, než by se mu líbilo. Zrůdné zombie vstávají ze svých hrobů, aby dokončily to, co bylo započato před mnoha desetiletími... (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Kangax 

všechny recenze uživatele

Vcelku originálny príbeh, ale so silne béčkovým spracovaním. Nelogické správania študentov (doslova čakajú na vlastnú smrť...) tak to Talianom už tradične odpúšťam, horšie je to so slabými miestami vo filme, ktorých je veľa a nemuseli tam byť. Samotný dôvod výskytu zombie nie je poriadne vysvetlený - (hoci inak sa vysvetľuje až príliš), A z toho ako režisér navodil efekt silnej hmly rozmazaným obrazu ma bolia oči ešte teraz.... Atmosféra opustenej vily uprostred dusných bažín je ale inak slušná, možno by som išiel aj na tri hviezdy, bohužiaľ skutočnosť že som mal pôvodný dabing u verzie Řitka video posunutý, a následne zistil že úplne nesedí ani česká verzia, tak to ma dohnalo k podpriemerným dvom hviezdičkám... ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Po působivém úvodním masakru přichází obvyklý rozbředlý béčkový průměr. Základním problémem je jednak hudba, jenž mi zejména v pasážích ozvučujících idylu biologického pátrání po papouchovi způsobovala zvukovou nevolnost a poté totálně nesympatické postavy, kde jedinou vyjímku představuje sexy černovláska, která ovšem má mínus za nesundání blůzky ani během sexu. Na filmu nakonec nejvíc pobavil roztomilý obstarožní počítač jedné z postav a názorná ukázka toho, jak dopadne neopatrný člověk nahýbající se nad zapnutý generátor s visícím řetízkem. Slušné 2*. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Některé záběry byly natočeny opravdu důmyslně a jde vidět, že za kamerou nestál žádný začátečník. Dokonce musím pochválit i hudební doprovod, který byl složený z několika velice zajímavých melodií. Bohužel hodně často byl vyměněn za ptačí švitoření, kterého jsem začal mít brzy plné zuby. Speciální efekty však byly na velice nízké úrovni. Zpracování zombies bylo velice chabé a podtrhlo kvalitu celého filmu. Nuda, nuda a ještě jednou nuda. Tak jak začátek vypadal slibně, tak konec spadá do kategorie odpadu. Jedná se asi o nejslabší film, který jsem od toho italského režiséra viděl. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Velmi špatná variace na Ptáky od Mistra a Zombie od Italů (distribuční označení pro video trh je Zombie 5), která trpí příšernou technickou stránkou a diletantským, možná až ledabylým, přístupem k dílu jako takovému. Hlavním představitelům, kterými jsou škaredí a hlavně špatně hrající teenageři, není v mnoha pasážích skoro rozumět a zvukové ruchy doslova rvou uši. O maskách by se nedalo mluvit ani v nejlepším případě a gore efekty se zastavují u tupého mlácení hlavy o zeď. Děj není příliš podstatný, o to více pak zamrzí, že je otravnému vyprávění a vysvětlování věnováno příliš mnoho prostoru, namísto pořádných jatek. Snímek zdařile klame tělem, protože úvodní scéna představuje to nejlepší z celého díla a dokáže navnadit. Po ní však nastupuje jen nekonečná nuda a jedna slabomyslná humorná pasáž (bohužel bez vysvětlení) o tom, jak se Zombie dokázala teleportovat ze schodů na střechu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela zdařilý snímek, který je sice levný ale dobře atmosférický. Prvních 40 minut se nic moc neděje, ale film dokáže udržet. I když příběh je poměrně hloupí, tak se na něj dobře kouká. Dokonce i herci mi přišly docela sympatyčtí. Horší to bylo s masakrem, který se bohužel nekoná. Každopádně mám rád tyhle béčkové Italské filmy. D´amato umínatočit fajn film(tedy když netočí hororové porno):-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • První slovo se objeví až po 9. minutě. (t.mon)

Reklama

Reklama