Reklama

Reklama

Superlhář

  • USA Full of It (více)
Trailer

Obsahy(1)

Samu Leonardovi je sedmnáct a právě nastoupil do nové školy. V tomto prokletém věku nemůže být nic horšího. Pokud nemáte prachy na pořádného kadeřníka, zlatokopku po svém boku a Porsche v garáži, můžete se vydat jen dvojí cestou: Buď se na školu, její krasavice a úžasného krále plesů vykašlete nebo si začnete vymýšlet. Tak jako Sam, který se přeškolil v odborníka na malé neškodné lži, jež z něj vyrobily majitele nablýskaného sporťáku, syna zfetovaného rockera a sexuální objekt pro nadrženou učitelku. Jednoho rána se však probudí a všechny vylhané věci, budou najednou skutečností. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

casef 

všechny recenze uživatele

Taky bych chtěl zalhat, že se znám s Carmen Electra a ono se mi to splnilo nebo se chlubit, že mám porsche a zítra mě stálo před barákem. Námět to byl dobrý, bohužel hodně zazděný, pořád jsem čekal, že se to rozjede a ono nic. Navíc jsem čekal nějaké vysvětlení, jak a proč se to všechno stalo, ale tvůrci to nechali vyšumět do ztracena. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Tak fajn, bude to jen sexuální vztah. Žádný závazky, žádný chození, jen divokej sex kdykoli budeš chtít." Opravdu, ale opravdu moc rád bych se těchto dvou vět jednou dožil. Pokud možno dřív, než si po nich budu moct leda tak utřít uslintanou protézu, nahodit umělou kyčel a odbelhat se o francouzské holi zpátky na lůžko, abych nedostal infarkt. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Škoda. Dobrý nápad zabitý několika těžkými chybami. Hlavní představitel je příšerně špatně vybraný. Vypadá jako třináctileté dítě, což vzhledem k tomu, že řeší milostné a hlavně sexuální problémy a zamilovanost do dospívajících dívek působí až perverzně. Měl ho hrát starší herec, aby vůbec bylo možné si představit, že by jim byl přijatelným partnerem. _____ Celkově film cílí na outsidery, jenomže jim nechutným způsobem podkuřuje. Proto jsou ve snímku zesměšněny všechny typy, které jsou v reálném životě a nepsané hierarchii školy nad nimi a tudíž nedostižné - školní krasavice, parta sportovců, krásná učitelka, ředitel i rodiče. _____ Jenomže poselství filmu: "Jsem outsider a takovým i zůstanu, protože chci a o přátelství jiných vůbec nestojím" je pochybné morálně (protože podporuje tvrdé rozškatulkování a nucený odstup) a lživé (protože lhostejnost a nepřátelství většinou lidi netěší). ____ Druhá polovina filmu se táhle a nezajímavě vleče. /27. 8. 11./ ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Máme tady ohranej příběh nového kluka ve škole a čirou náhodou je to trouba, ale u školního poradce dostane radu do života, že má trochu lhát a ejhle vše co zalže se mu splní....jo taky bych chtěl, aby mě carme elctra upekla dort, vy ne?! a ta nabídka místní krásky na sexuální vztah....no asi bych se moc nebránil i když neni moc pěkná ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Pozitivní překvapení. Malý film, jakoby přihopsal někde z osmdesátých let. Není to žádné velké umění, scénář chvílemi trochu kolísá, ale vše se nese v zábavném tempu. Pokud máte chuť vypnout a nechat se zapřáhnout do pohodové a relativně chytré komedie bez fekálních obsesí, tohle je jedna z nejlepších voleb. 75% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film několikrát změnil jméno. Původně se jmenoval Nothing but the Truth, poté The Whole Truth, The Life and Lies of Sam Leonard, poté byl přejmenován zpět na The Whole Truth a nakonec mu zůstal název Full of It. (Cheeker)

Reklama

Reklama