Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor a Martha vyrazili do budoucnosti do Nového New Yorku. V téhle strašné budoucnosti se lidi snaží dostat z města Dálnici. Neskutečně zasekaná Dálnice, kde se obyčejné bytosti pohybují 10 metrů za den, skrývá strašlivé tajemství v dolních podlažích. Tam míří Martha a její únosci, protože hodlají využít „rychlého pruhu“. Doctor se k nim musí dostat... (Varan)

(více)

Recenze (4)

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní díl, ale velmi zajímavý. A jsem zvědav, jak se vybarví slova dle legendy. A ač se mi moc líbila Rose v prvních dvou sériích, Martha mi zatím připadá jako lepší volba pro Pána času... určitě alespoň v případě, že bych jím byl já :-) ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doctor vzal Marthu do minulosti, tak teraz prišla rada na budúcnosť. Doctor jej ukázal futuristické mesto, ktoré sa zmietalo v chaosu. Námet to bol veľmi znamenitý a malo to dosť zaujímavú myšlienku. Tá idea, tá utopická predstava, že na konci metaforického tunelu sa nachádza svetlá budúcnosť, bola uchopená veľmi dobre. Nádej umiera ako posledná. A záver tomu bol živým dôkazom, bol to naozaj pekný okamžik, keď bezvýchodisková situácia náhle pominula. A keď sa Doctor rozpovedal pred Marthou o svojej bolestivej minulosti a začal skutočne poeticky opisovať svoju rodnú planétu, bolo mimoriadne dojemné. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama