foto

Russell T. Davies

  • nar. 27.4.1963 (54 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2009 Pán času: Konec času - 1. část (TV film)
Pán času: Konec času - 2. část (TV film)
Pán času: Planeta mrtvých (TV film)
Pán času: Vody Marsu (TV film)
2008 Pán času: Další doktor (TV film)
2007 Pán času: Plavba zatracených (TV film)
2006 Dobrodružství Sarah Jane: Invaze Baneů (TV film)
Pán času: Nevěsta na útěku (TV film)
2005 Pán času: Vánoční invaze (TV film)
2003 Second Coming, The (TV film)
2000 Queer as Folk 2 (TV film)
1997 Coronation Street: Viva Las Vegas!

TV seriály

2015 Banana (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
The Gathering (S04E09)
End of the Road (S04E08)
další epizody (10)
2009 Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (5)
2008 Torchwood (TV seriál)
Exit Wounds (S02E13)
Fragments (S02E12)
Adrift (S02E11)
další epizody (13)
Pán času (TV seriál)
Konec cesty (S04E13)
Ukradená Země (S04E12)
Odboč vlevo (S04E11)
další epizody (5)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
End of Days (S01E13)
Captain Jack Harkness (S01E12)
Pán času (TV seriál)
Poslední z pánů času (S03E13)
Zvuk bubnů (S03E12)
Utopie (S03E11)
další epizody (5)
2006 Torchwood (TV seriál)
Combat (S01E11)
Out of Time (S01E10)
Random Shoes (S01E09)
další epizody (11)
Pán času (TV seriál)
Soudný den (S02E13)
Armáda duchů (S02E12)
Láska a nestvůry (S02E10)
další epizody (5)
2005 Pán času (TV seriál)
Každý svou cestou (S01E13)
Zlý vlk (S01E12)
Město na odstřel (S01E11)
další epizody (8)
Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2004 Mine All Mine (TV seriál)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
Linda Green (TV seriál)
1999 Queer as Folk (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
Grand, The (TV seriál)
1996 Springhill (TV seriál)
1994 House of Windsor, The (TV seriál)
1991 Dark Season (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)

TV pořady

2009 Tonight's the Night (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Five(ish) Doctors Reboot (TV film)

Dokumentární

2017 Queer as Art (TV film)
2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(102)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace