Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctora následuje signál z Allepa ze Sýrie z roku 1380. Na místě nalézá něco, co rozhodně nepatří do 14. století... Yaz, Ryan a Graham se snaží vrátit ke svým normálním životům. Jejich mezihvězdné cestování je však dohnalo a vybralo si daň. Yaz a Ryan se dozvídají o zvláštním muži, který jejich přátele pronásleduje ve snech a občas i ve dne. Grahama kontaktuje dívka, která je v nouzi a potřebuje jeho pomoc. (Varan)

(více)

Recenze (4)

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A houpačka se zas zvedla do vzduchu. Tohle byl lepší díl. Nápad, zpracování, kus pohledu do duše spolucetovatelů (nechápu, že tohle tvůrci věčně opomíjejí - pak není divu, že ani jen z těch tří nikoho moc nenadchne). Určitě by dílu slušelo rozdělení na dvě části, katarze šla tak nějak do ztracena. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou opět vzhůru, hurá. Od první minuty poutavá epizoda s pomrknutím na původní klasické díly. Má to zajímavý námět, atmosféru, napětí, švih a společníci netvořili pouze jakousi stafáž. K tomu Doktorka měla své pěkné typické momenty (včetně toho při rozhovoru s Grahamem na konci dílu). Takhle nějak vypadá pořádná epizoda. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama