foto

Ian Gelder

  • nar. 3.6.1949 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Surge
The Interlopers 2020
2019 Dark Ditties Presents 'The Witching Hour'
2009 Legenda o Janě
2006 The Commander: Blacklight (TV film)
2001 Hawk (TV film)
1998 Jinnah
1997 Emissary: A Biblical Epic, The
Informátor
1991 Král Ralph
1990 Fool, The
1987 Malá Dorritka

TV seriály

2020 Pán času (TV seriál)
Can You Hear Me? (S12E07)
2018 Lore (TV seriál)
Jack Parsons: The Devil and the Divine (S02E06)
Pán času (TV seriál)
The Ghost Monument (S11E02)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
A Family Affair (S01E10)
Creepers (S01E09)
Pear Shaped (S01E08)
další epizody (9)
Queers (TV seriál)
I Miss the War (E05)
Riviéra (TV seriál)
Padělatelé (S01E02)
2016 Ripper Street (TV seriál)
The Strangers' Home (S04E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Nikdo (S06E08)
Krev mé krve (S06E06)
další epizody (5)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Dům černé a bílé (S05E02)
V očekávání válek (S05E01)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2012 Endeavour (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
2009 Psychoville (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (5)
2007 Fallen Angel (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Sex (S03E03)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
Day Today, The (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Outsider (S05E02)
1989 Blackeyes (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 I Thought You'd Gone (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Útok na CI5 (S03E01)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1973 Donati Conspiracy, The (TV seriál)
Murder Must Advertise (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky