Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na ostrově Galmoral probíhá krutý válečný konflikt, ve kterém jsou zapojeny i francouzské jednotky. Protistrana vyslaná od CIA začíná být postupně likvidována. Právě proto unáší francouzského velvyslance i s jeho rodinou. Na příkaz CIA se tak do akce zapojuje John Seeger se svými lidmi. Jemu i žoldákům je sděleno, že mají před francouzskými vojáky chránit místní obyvatelstvo. Ti také unesli velvyslance, kterého se však zbavují. John Seeger se vrací na Floridu. Zde navštíví manželku svého kamaráda Jonese, který přišel o život na Galmoralu. Je sledován muži Johna Dreshama, muže ze CIA, který zde dělá „špinavou práci“. Řídil též jejich operaci na Galmoralu. Svých pronásledovatelů se Seeger zbaví. Nakonec ho násilně odvážejí jeho spolubojovníci z Galmoralu za Anthonym Chapelem – ředitelem tajných operací CIA. Ten ho pod nátlakem donutí, aby vedl operaci na záchranu syna miliardáře Ahmeta Dasana. Jako rukojmí totiž drží rodinu jeho zabitého přítele. Jeho syna právě dalo americké ministerstvo spravedlnosti přivézt z Jižní Afriky. Chapel  je však již sledovaný Dreshamem, který na letišti zahlédne Maxime Barnolovou. Je to žena, která má pro Seegera slabost, ale momentálně pracuje pro Chapela. Zmocňuje se jí... Seeger a ostatní přilétají do Afriky. Seeger začíná plánovat osvobození syna Ahmeta Dasana z věznice. V Africe je ale i Dresham, který vysílá Maxime, aby zjistila, co se děje. Ta ho mylně informuje, že Seeger prý chce důležité materiály z místní nedobytné banky, kde se oba byli podívat. To už ale o nich Seeger ví... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku koukatelný Seagal v porovnání s jeho dalšími výtvory v posledních několika letech. Alespoň ta akce je tu vcelku koukatelná. Steven nám sice moc aikida skutečně nepředvede, ale toho střílení a výbuchů je tu vcelku slušná porce. Děj je jeden velký nepřehledný bordel, takže tam klady skutečně nebudou. Není to přímo návrat k jeho zlaté éře, ale o jistém zlepšení hovořit můžeme. Hlavním lákadlem však bezesporu zůstává Jacqueline Lord. Skutečně jedna z nejpřitažlivějších (neznámých) hereček, co jsem za hodně dlouhou dobu viděl. Steven si alespoň vcelku drží svou muskulaturu a sem tam (aby se neřeklo) někomu zlomí ruku. Avšak před deseti lety to zvládal i bez klipovitého střihu... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mi Štefanova akčná nemohúcnosť, v rámci ktorej sa zmohol iba na demonštráciu pár pohybovo nenáročných aikiďáckych techník kupodivu zvlášť nevadila a Žoldnieri spravodlivosti mi odsýpali vcelku plynule. Seagal tu bol vlastne skôr iba do počtu, rovnako ako postava jeho kamarádíčka, priblblo sa ksichtiaceho a trápne vtipkujúceho Bulldoga, dostávajúceho pred kamerou zbytočne veľa priestoru. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tento film už nespadá snad ani do kategorie B, ale určitě spadá do kategorie C a možná je na tom ještě hůř!! Odkud začít? Vememe to hezky pěkně po pořádku. Takže Steven Seagal by to měl už vážně zabalit. Bohužel comeback se nekoná a asi ani konat nebude (zatím jako dobrý film by se dal hodnotit Zákon Ulice). Seagal je stále prase tlusté, kterému asi nezáleží na své postavě a tak se cpe o sto šest. A i přesto, že ve filmu předvede nějaké to bojové umění, tak je to hrůza, protože nemůže se prostě tak rychle hýbat. Příšerné herecké výkony, něco tak toporného jsem opravdu dlouho neviděl. Příšerní padouchové, jen sem se ptal, kde to sakra vyhrabali. A úplně debilní scénář filmu. Není divu, že tohle je jen video film, ačkoliv nechápu, proč vůbec něco takovéh vzniká. Jediný co se i jakžtakž líbílo, tak byla akce. Jeden z těch filmů, na který mám nervy, že jsem s tím ztratil hodinu a půl života a jeden z těch filmů, kdy se po skončení ptáte sami sebe, jestli to tvůrci mysleli vážně a nevěřicně kroutíte hlavou! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... úplná kokotina ... Stevn Fekál tam prochází jako kdyby se nic nedělo - kulka ho neškrábne, nikdo ho nestrefí, nikdo se ho ani nedotkne, ... chodí jak tučňák a nic nikdy se mu nemůže stát - schopnější než Batman a odolnější než Superman ... břečka ... už mě strašně nudí ten chlap ... poslední jeho filmy jsou pořád to samý a jsou čím dál tím horší ... vlastně všechny "jeho" filmy až na ty první - abych byl přesnější ... ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Akcia, streľba, výbuchy a hromady mŕtvol, konečne Seagalovka na ktorú sa dá aspoň pozerať a nenudiť sa. Isteže, je to béčko a možno aj céčko ale rozpočet bol zrejme vyšší než je Sagalovský priemer a všetko to strieľanie je dosť efektné. Samotný Steven už nedokáže utiahnuť celý film sám ako kedysi a tak mu musí helfnúť jeho tým. Tentoraz sa nemám na čo sťažovať, je to poctivý béčkový akčák, stupídny ale svedomitý. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (Terva)
  • V úvodnej prestrelke sa objavujú tie isté zabitia francúzskych vojakov nasnímané len z iných uhlov. (johnsnow)
  • V scéne na záchodoch vytiahne protivník na Johna Seegera (Steven Seagal) zbraň, ktorú drží striedavo raz v ľavej a dvakrát v pravej ruke. (johnsnow)

Reklama

Reklama