Reklama

Reklama

Stíny temnoty

  • USA Gallowwalkers
Trailer 1

Obsahy(1)

Zabiják Aman (Wesley Snipes) nenechá naživu nikoho, kdo se mu jen přiblíží do cesty. V jeho světě se však oběti po smrti vrací, a tak musí Aman po čase čelit útoku gangu, který před časem zničil. Vítejte ve světě Gallowwalker, kde odplata žije věčně. (ssfan)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi prapodivný snímek, který je všecko jen ne normální. Jsem si celkem jistý, že tento snímek bude obecenstvo dost rozdělovat, protože při jeho sledování je potřeba hodně otevřít (nebo zavřít) mysl, a to díky velké dávce bizarnosti a neurčitosti co se týče jakéhokoli zaškatulkování. Abych to shrnul, pro horor se absolutně nehodící westernové prostředí, které se dá zhodnotit jako "prach a písek na výpeku", je šplíchnutné jakousi podivnou postapokalypickou dobou s minimem lidí, za to počtem ještě podivnějších vybledlých "nemrtvých" pistolníků se sektářskými a despotickými sklony,...........no néééé, tohle fakt nemá cenu moc rozebírat. Jinak Snipes se v base naučil střílet jak nikdá, takže ješte si závěrem dovolím malinké přirovnání tohoto mimochodem dost krvavého paskvilu - Komando meets Šílený Max meets Tenkrát na západě. Hodnocení stoprocentně spadne, protože je to nelogická haluz, která ke konci i ubíjí zbytečnou a nepoutavou konverzací. 45% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Wesleyho pustili z vězení a tak pustili na světlo světa nejen hlavního představitele, ale i samotný film.Dlouho sem neviděl nic tak strašně nudného, ichtilního a odbytého.Scénář psal borec, co každý ráno sjede půl kila hašiše, protože scénář týhle kokotiny je úplně stejně zaseklej.Z rozpočtu 17 milionů dolarů padlo 10 pro Wesleyho, 5 na děvky, 1 na kokain a poslední si rozdělil štáb a koupila se v bazáči technika.Nulová výprava, absolutní absence dramaturgické práce, nulová tendence režiséra vést herce k něčemu, co by se dalo nazývat byť jen sebemenším náznakem herectví.Snipes dopadl úplně stejně jako Willis.Hlášky, charisma, mimika... to vše je pryč a nahradil to jeden drsný výraz, huba plná namachrovaných hlášek a do sebe zahleděné tlachání hoven.Když herci mluví, máte pocit, že si ty repliky psali sami 5 minut před natáčením dané scény.Snipes se za film nepohne ani jednou rychle, lokace jsou dvě starý kůlny a poušť, kostýmy zoufalé, herci příšerní.Dlouho sem neviděl nic tak strašně nudného, připomělo mi to druhý díl Vrány (tou neuvěřitelnou absencí byť jen sebemenšího náznaku nějakého talentu).Naprostá diletantská sračka, natočená bez ducha, smyslu a sebemenšího citu nebo snad lásky k filmu.1* dávám pro Wesleyho, že mi ho je tak moc líto, za vytrženou páteř a za tu kozatou prcinu.Třemi slovy: nudná, kolosální píčovina.15% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Komiksově stylizované béčko, které vypadá docela hezky a má slušnou westernovou atmosféru (pouštní exteriéry prostě mají vždycky něco do sebe). Wesley Snipes se pořád zvládá tvářit jako ultimátní bad-ass, ale moc tu toho nepředvede, stejně jako nikdo další, akce je málo a není vůbec podařená. Nudil jsem se opravdu k uzoufání, i proto, že dějový chaos se začne trošiličku uspořádávat až v závěru. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Něco to do sebe mělo, mám velmi rád westerny, můj srdeční žánr, nicméně nepochopil jsem vyznění příběhu. Ale jsem rád, že zas vidím starocha Snipese v akci! :-)) Kdyby z toho udělali normální klasicky western bez "nemrtvých", bylo by to asi daleko lépe hodnoceno! PS: Hudba je zde mimořádně příjemná, trefná a kvalitní. ()

Yoshimitsu odpad!

všechny recenze uživatele

Wesley už tolik nenatáčí určitě to bylo i kvůli tomu, že byl zavřenej jenže takovej návrat jsem si nepředstavoval. Proč tohle vzal ? Tohle by uhrál i méně známý herec a možná by to zvládl lépe. Byla to totální hovadina na, kterou se nedalo skoro dívat. Wesley dělej něco, nebo se na to vy*** ! Odpad! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení filmu byl v říjnu 2006 Wesley Snipes obžalován za neplacení daní, což vedlo k vydání rozkazu k jeho zatčení. 8. prosince 2006 odletěl soukromým letadlem do rodného Orlanda, kde stanul před porotou. Snipes se cítil nevinný ve všech bodech a za 1 milion amerických dolarů byl propuštěn z vazby a bylo mu dovoleno vrátit se do Afriky až do konce natáčení filmu. (Kritiq)
  • Natáčení probíhalo v Namibii. (Terva)

Reklama

Reklama