Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva padesátníci – dlouholetí manželé Miloš (Miroslav Donutil) a Helena (Simona Stašová) si občas lezou hodně na nervy. Helena by byla ráda, kdyby Miloš zhubl, a taky by mohl po dlouhé době vymalovat dům. Milošovi se nechce ani do hubnutí, natož do malování. Pěkně si nosí domů tašky plné jídla a jak říká Helena: "furt se akorát přežírá". Naštěstí má Miloš Pepu a Frantu, kamarády z hospody (Otmar Brancuzský a Vlastimil Zavřel), kteří mu vynalézavě poradí, jak to zaonačit, aby nemusel ani hubnout, ani malovat: Musí se s Helenou vsadit! Jenže každá sázka má háček… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A pak si nechte radit od kamarádů. Nicméně to závěrečné zhubnutí jsem mu až tolik nevěřil, to by tam musel sedět týden. I tak je povídka vcelku vtipná. Ale bohužel taky šíleně provokující. Hlavně tedy když se Miloš cpe...takové by se neměli vysílat po 21. hodině. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsou tedy rady na hubnutí, no jo u piva se to plánuje dobře ;) To byl teda pohled jak se ládoval, ale na druhou stranu kdo by se nekrmil :)))) Nápad byl dobrý, ale ty si mi neřekl, že máš alergii na vodu :P ()

Reklama

Reklama