foto

Filip Issa

  • nar. 31.8.1978 (39 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Filmový a televizní střihač pocházející z filmařské rodiny. Ženatý, otec tří dětí.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Balada o pilotovi (TV film)
2016 Slíbená princezna (TV film)
2015 Americké dopisy (TV film)
Sedmero krkavců
2014 Andělé všedního dne
Bony a klid 2
2013 Kameňák 4
Revival
2012 Aplaus (TV film)
Definice lásky (TV film)
2011 Ostrov svaté Heleny
Perfect Days
2010 TACHO
2009 Aljona (TV film)
Post Bellum (TV film)
Zasaženi bleskem (TV film)
Šejk (TV film)
2008 Kouzelná tetička Valentýna (TV film)
Máj
2007 Gympl
2006 Kočky (TV film)
2003 P.F. 77 (TV film)
Tajemný svícen (TV film)
2001 Den dobrých skutků (TV film)
Samota (TV film)
Zlatá princezna (TV film)
2000 Paní Mlha (TV film)
1999 Kuře melancholik
1995 Malostranské humoresky
1993 Pension Lola (TV film)
1992 Když vlci pláčou (studentský film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Volá Londýn (S02E79)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Robi v pasti! (S05E49)
Nemoci a pomoci (S05E42)
další epizody (25)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Nebezpečný úsek (S02E24)
Cenné věci (S02E23)
Vstříc osobním dramatům (S02E20)
další epizody (12)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Z deníků neúspěšných (S04E32)
To bude výbuch! (S04E30)
Nečekaný polibek (S04E28)
další epizody (19)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Mike v ohrožení (S02E28)
Televizní láska (S02E22)
Nové auto (S02E21)
další epizody (26)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Peklo nezabíjí (S11E02)
Říkám NE! (S11E01)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Vesnice prolhaných (S01E28)
Josefčin styl (S01E25)
Sex, pravda a intriky (S01E24)
další epizody (12)
Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (S01E01)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Akce a reakce (S03E11)
Výsledky (S03E10)
Samé jedničky (S02E32)
další epizody (10)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Prstýnek (S01E27)
Bolavá hlava (S01E26)
Hozená rukavice (S01E25)
další epizody (14)
2011 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Vilma Cibulková (E01)
Čapkovy kapsy (TV seriál)
O lyrickém zloději (E09)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
Závrať (E07)
další epizody (5)
2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Čtvrtý odboj (S07E09)
Gun Hill (S07E08)
Houbařský pes (S07E07)
2009 První krok (TV seriál)
Jdu do toho (E11)
Nečekaná zkouška (E10)
Největší fór (E09)
další epizody (4)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Bohatá úroda (E02)
Dům u moře (E01)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kapitán (S04E09)
Armando (S04E08)
Šerif (S04E07)
další epizody (6)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Učitelky s praxí (S04E01)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1995 Nováci (TV seriál)

Dokumentární

2016 Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Jan Mikušek versus Stabat mater Tomáše Hanzlíka (S02E01)
2015 Láska není brambora (TV film)
2014 Adopce: Konkurz na rodiče
2006 13. komnata (TV seriál)
2005 Nová cestománie (TV seriál)
2003 Praha inspirativní...
1999 Cestománie (TV seriál)
Putování za vínem (TV seriál)
1997 Deset století architektury (TV seriál)

TV pořady

2000 Diagnóza (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace