Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

No, po děsivý jednotce jsem si někdy před deseti lety pustil dvojku. A byl jsem příjemně překvapenej, že je to docela dobrý. A teď jsem dostal chuť na nějaký nenáročný fantasy, tak jsem se rozhodl pustit si jí znova. No, už to tak dobrý nebylo. Spíš docela špatný. Prostě je to ten typ filmu, kterej když vidět, tak jen jednou. A ideálně trochu pod vlivem. Neb další moudro, ke kterému jsem u toho dospěl, je, že přestat chlastat a hulit podobným filmům neprospývá. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Konečně něco co naplnilo mé touhy od té doby co jsem jako dítě začal hrát dračí doupě. Úplně jak vystřižené dobrodřužství z našeho sezení u kostek, papíru a příběhu, která nám vyprávěl pán jeskyně. Mé srdce pookřálo, i když to nebyl oskarový film, něměl dokonalý scénař a kameru ale měl vše, to co má správná fantasy mít. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

S ohledem na to, že jde o film určený přímo pro videotrh, se jedná slušnou odpolední "popcorn" podívanou. Lepší triky a zajímavější souboje by nebyly na škodu, ale sympatická věrnost předloze určitě fanoušky potěší. Já jsem Dračí doupě nikdy v rukou neměl, takže až tak nadšený nejsem, ale ani nemám důvod ohrnovat nos. 50 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"To jsou žaludeční šťávy rudých červů. Prožerou všechno." Jen ne tu skleničku, ve které je přenáší :-). To, co tvůrci předešlého dílu nedokázali s jistě mnohem větším rozpočtem, dokázali tvůrci tohoto za pár kaček. Sice jde o kýčovitou snůšku nejtuctovějších fantasy keců, pindů a žvástů, ale alespoň to dokázali protknout mnohem zajímavějším příběhem, než předchozí díl. Digitální triky jsou až tragické, ale je to prostě lepší než jednička. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrné fantazi,ale pro nadšence Dračiho Doupěte(což sem kdysi já byl) dostatečná náplast na prázdnotu v této oblasti filmu.klasické schema družiny je zde vhodné,narozdíl od jiných fimů a rozhodně bych se mu nebránil.do filmu je občas nenuceně vložen humor a ten k pravému Dračímu Doupěti jak sem ho kdysi hrával já rozhodně patřil.dal bych spíš 3 a půl hvězdy ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama