Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Aby nedošlo k verejnému uLynchovaniu v môj neprospech, a aby som nestratil dôveryhodnosť odôvodním svoje rozhodnutie dať tomuto snímku 4*. Tento film je ťažký oriešok, keďže je to dielo plné chýb a nie veľmi presvedčivých hereckých výkonov, ALE je to prostredie , ktoré ja z celého srdca milujem. Prostredie podobné hrám Might and Magic, dej takisto ozrkadluje tento herný svet (pôvodne prezvatý zo stolných hier Dungeons and Dragons). Preto keď som ako malé dieťa s nadšením dopozeral tento príbeh odložil som všetok pesimizmus a prihodil hviezdu k pôvodne mienenému hodnoteniu. Pre všetkých milovníkov hier Might and Magic: Pozrite si to ! P.S. Dungeons and Dragons 1 je blbosť :-) ()

K.a.r.i.n 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak než za 5*. Ten příběh byl totiž jak vystřižený z dlouhých večerů strávených u Dračího doupěte a já jsem se královsky bavila. Vždyť je tam všechno co nesmí ve fantasy příběhu chybět – čestný a odvážný hlavní hrdina, krásná kouzelnice, tulák, kněz a nějaké ty temné síly, které družina dobrodruhů – pardon, hlavní hrdinové – na konci statečně porazí. A přijde i zlovolný lich :) ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Sámpřemýšlím o tom, proč jsem tomuto "filmu" dal o hvězdičku víc, než prvnímu. Možná už to nebyla až taková hovadina, ale je to pořád to samé: zvučné jméno, slušné obsazení, pořádné efekty, dobrá výprava, ale taková hovadina!!!! * za krásnou Ellie Chidzey, ale jinak se to fakt nedá. Prosím, netočte třetí díl! Alespoň ne v tomto duchu! Díky :). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Před dávným časem byl stvořen artefakt zla............ Courtney Solomon, režisér prvního příběhu se odsunul (ani se nedivím) do produkčního týmu a režie se ujal Gerry Lively. Zaklínadlo "Prozření" mě osvítilo. To, co se mi nelíbilo v jedničce mi tady chybí. Ironie a vtip jsou pryč. Špatné jsou i v jedničce dobré, kostýmy a ani trikově se to vůbec nezlepšilo. Okamžitě zvyšuji hodnocení jedničky o jednu hvězdu. Tohle je rozhodně horší. CITÁT - Boha není možné zabít........ Ale tenhle příběh už je skoro zabit. Je vidět, jak tvůrci měli málo financí. On si totiž Solomon na první příběh musel půjčit 25 000 amerických dolarů od svých prarodičů, aby mohl snímek dotočit. Nakonec ho točil v Čechách v Praze a Kutné Hoře. Tento štáb se musel přesunout do levnějších krajů a tak se točilo za málo v Litvě. Bohužel tím trpí úplně všechno. Strašná kamera, příšerná hudba, televizní a tudíž podprůměrné triky, nesmyslné dialogy a herecké obsazení se snad ani nedá komentovat. Námět je dobrý, ale ostatní je hrůza. Ježíši Damadore, to je blbost!!!! ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně někde mezi filmem Dračí doupě 1 a levným plagiátem Diabla. Zkrátka rpg po lanu, kde má každý své místo - warrior, wizzard, rogue, barbarian a priest. Toto epické vyprávění bych zařadil někam k vnějšímu okraji světa, tedy na tu hranici, kde končí placatá země. Je to patetické, ale to nevadí, protože 2 záběry na utnutou končetinu to zachrání. Je to ne příliš dobře naanimované - drak co spolkne magickou kouli by určitě nechtěl, aby mu krku rejdily špatně koordinované polygony... Doupě 2 - peklo tak někde... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno