Reklama

Reklama

Nacházíme se kdesi na rozbouřeném moři, na zvláštní lodi s velmi záhadnou vojenskou zásilkou. Co se uvnitř skrývá? Kvůli neklidnému moři se bohužel zásilka rozbije a celá posádka se i s lodí potápí do temných mořských hlubin. O něco později je zachycen záhadný signál z vrtné plošiny Sea Ghost. Na plošinu je ihned vyslán tým vojáků, kteří jsou doprovázeni vědci. Ale zlo, které se zde zabydlelo, již očekává jejich příchod, a tak začíná boj o přežití. (Chupacabre)

(více)

Recenze (33)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že i retardovaný XiXao s tlupou hladových hyen, by s kusem ohořelého klacku a kůrou baobabu vražené v prdeli podstatně bravurněji navodil atmosféru....čehokoliv. Někde se stala chyba a tou zřejmě fatální bylo vzít kameru do revmatické nohy, vykoupat a obléci bezdomovce od nejbližšího podmostu, scénář se pokoušet číst z lógru rozpustného kafe bez kofeinu a posledních patnáct babek utratit za vodovky na Cameronovsky brilantní triky. Škoda jen, že má trapně konzervativní televize nedisponuje 4D technologií, protože jedině tak si člověk mohl v celé nádheře a síle vychutnat Nestvůru z hlubin, která byla jak živá. Byla plná života, jako můj před čtyřmi lety sežraný vánoční kapr a tak uvěřitelná jako jeho předpaličkový kankán a nezapomenutelná travesti show. Kdyby se mi tohle dostalo do ruky ve vrcholné éře VHS, pak by majitel inkriminované videopůjčovny týden poté (díky navrácení perly do míst zrození) defekoval v roztomilém tvaru kartonu měkkých startek, tak úžasně novátorské a kreativní bylo setkání s kanadskou kinematografií. I ty dvě zasraný chobotnice z druhý etáže byly proti téhle karikatuře na pytel sraček neuvěřitelně uvěřitelný, neuvěřitelné...snad se s tím traumatem naučím dožít. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších úžasných komentářů, které se znechuceně opírají do trapných a amatérských digitálních efektů, mě tak napadá, zda vůbec někdo zná "dílo" Jima Wynorskiho... Asi ne, protože by potom nemohl překvapeně psát o již zmíněných hrůzných tricích, ale něco podobného prostě čekat... Stejně jako směšné herecké výkony všech zúčastněných... Pojal bych to tak, že Jimovy filmy byly vždycky jen béčka, někdy extrémně zábavná a někdy nudná... A u The Thing Below jsem se chvílemi i bavil, takže Jim vysloveně nezklamal a to mi u jeho filmů ke štěstí stačí... ()

Reklama

feryk odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby si alespoň dali práci s pořádným zpracováním té "nestvůry"... ale tohle byla katastrofa. Na skákající dinosaury z papíru z jiného filmu to sice nemá, ale i tak je to odpad. Splácanina všeho možného dohromady, k tomu imbecilní dialogy a když na scénu dorazila nestvůra, musel jsem si zakrývat oči, bohužel to nebylo strachem. Pokud vydržíte až do konce, čeká vás nečekané finále, po kterém si musí dát panáka i abstinent. :D ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ta věc vyzařuje tolik radiace, že by opálila slona na vzdálenost devadesáti metrů.“ ,,Tak to dáme do úložné schránky.“ Od Winorského jsem čekal něco trochu zábavnějšího. V tomto filmu převládá nuda, nuda a zase nuda. Malé zpestření nabízí sem tam nějaká ta legrační hláška a striptýz v půlce filmu, patrně, aby probudil již podřimující diváky. Jinak příběh trochu připomíná epizodu Polymorf z Červeného trpaslíka, ale místo nadsázky a vtipu se to bere ukrutně vážně, což není zábavné sledovat. Jinak je tento film čisté céčko se špatnými herci, nulovou atmosférou a lokacemi a mizivými triky. Od Winorského raději něco jiného. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Spojte mě s prezidentem !! A netvrďte mi, že je indisponovaný !! Tak ho vytáhněte z vany.. Tohle je věc národní bezpečnosti !!" ;) Jistě, ani tentokrát si Jim Wynorski, král "para-cinema" záležitostí, nemohl odpustit svoji zřejmě nejoblíbenější a ve svých filmech nejpoužívanější větu..;) Soudě podle zdejších hodnocení bych si tipnul, že drtivá většina uživatelů tuhle poměrně zábavnou "wynorštinu" buď ani neviděla, přičemž se snad ani nedostala do poloviny filmu, nebo se s Winorskiho tvorbou setkávají výjimečně, případně úplně poprvé..;) Nejde ani tak o tu spoustu odpadů, protože tohle opravdu není pro každého, ale z komentářů je jasně patrná pokrytecká póza, kterou jsem popsal výše. ;) Céčkař Wynorski nám opět servíruje skvostně dementní příběh kolem armádního experimentu se silně radioaktivním organismem, který pomocí svých doslova kreslených chapadel unikne z laboratoře na rovněž velmi vtipně animované ropné plošině, a tak musí být zákonitě chycen a zneškodněn. Přiznám se, že tentokrát se tvůrci pochlapili, protože ta schopnost organismu číst lidem myšlenky a poznat tak jejich nejniternější fóbie i libůstky v sobě skrývá veliký potenciál a vytváří pro scénáristy celkem silný oslí můstek. Nestvůra z hlubin je ve své pitomosti opravdu velmi zábavná a vtipná, (ne)herci jako obvykle úžasně přehrávají, celkem zaujmou i nenásilné odkazy na Wynorskiho starší filmy, dokonce i na jeho kousky s erotickou tématikou, takže fanoušci tohoto vpravdě pokleslého žánru si jistě budou chrochtat blahem a my ostatní, co se nebereme tolik vážně, se taky nudit nebudeme..;) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama