foto

Ken Kramer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poslední semestr
2017 Final Vision (TV film)
2015 No Men Beyond This Point
2014 Asterix: Sídliště bohů
2013 Osudová chvíle (TV film)
2012 Duch bouře (TV film)
2011 Nevinný (TV film)
2009 Helen
Messages Deleted
2008 Nemocná láskou (TV film)
Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Jmenuji se Sára (TV film)
Žena v utajení (TV film)
2006 Budiž světlo
Pidihajzlík
2004 Nestvůra z hlubin
2003 Ach ty ženy!
2002 Interstate 60
Keep the Faith, Baby (TV film)
Propusťte Brandleyho (TV film)
2001 Journey to California, The
Já a mé přízraky (TV film)
Přístav (TV film)
2000 Norimberk (TV film)
Ukradni ten film
1999 Dash a Lilly (TV film)
Medvědí vodopády
Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1998 Giving Up the Ghost (TV film)
Nobody Lives Forever (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
1996 Únos nevinné (TV film)
1995 Ski Hard
Zdání klame
1994 Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
1993 Lhářka prolhaná (TV film)
1992 Dům na Sycamore street (TV film)
Slepcova lest (TV film)
Ďábelská frekvence
1991 Bingo
Pravdu zná jen moře (TV film)

TV seriály

2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Padlý anděl (S01E02)
2017 Darebák (TV seriál)
Lost Hope (S04E03)
2014 Rush (TV seriál)
Bitter Sweet Symphony (E10)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Snílek (S01E14)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
Smallville (TV seriál)
Kandor (S09E07)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Staří a neklidní (S02E12)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Black Cat (S02E11)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Klauna má každý rád (S02E02)
2005 Terminal City (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Mělčina (S02E04)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Witchblade (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 Avengers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Válka Coprophagů (S03E12)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Já, robot (S01E18)
1994 Zmije (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Trojice (S02E07)
Erlenmeyerova nádobka (S01E24)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Revenge Is Sweet (S01E10)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Lekce zla (S06E06)

Dokumentární

2004 Akta UFO (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky