foto

Michael Rogers

  • nar. 18.5.1964 (53 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hollow in the Land
Home Invasion
Interrogation
2015 Circle, The
The Unspoken
2014 Down Here
2012 The ABCs of Death
2011 Matty Hanson and the Invisibility Ray
2010 Za černou duhou
2008 Far Cry
Impuls
2007 Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2006 Holiday Wishes (TV film)
Tajemství minulosti (TV film)
2005 Maximální limit
2004 Nestvůra z hlubin
2002 Hellraiser: Vyslanec pekla
Mrtvá zóna
2001 Children of the Corn: Revelation
2000 Epicentrum
Karaoke
Závod o zlato (TV film)
1999 Nebeský oheň (TV film)
1998 Max Q (TV film)
2 Extra Days
1997 Odznak zrady (TV film)
1994 For the Love of Aaron (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Still Not Quite Human (TV film)
1991 Hitman 3: Likvidátor
Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)
Útěk
1987 Emmanuelle V

TV seriály

2017 Supergirl (TV seriál)
Distant Sun (S02E17)
2016 Aftermath (TV seriál)
What the Thunder Said (E07)
Druhá šance (TV seriál)
Tenkrát v autě (E07)
2015 Agent X (TV seriál)
Mrtvý bod (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E03)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Skok do vody (S02E06)
Mistr útěků (S02E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlines (S09E20)
The 100 (TV seriál)
Survival of the Fittest (S02E10)
Human Trials (S02E05)
2013 Arrow (TV seriál)
Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž (S02E06)
2012 Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
Time's Up (S01E06)
A Test of Time (S01E05)
další epizody (6)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
The Magnificent Seven (S03E01)
Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Tíha světa (S02E03)
2004 Collector, The (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spříznění (S08E07)
Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
The Jury (TV seriál)
Traffic (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Správce (S02E04)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
Kolonie (S02E16)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace