foto

Michael Rogers

  • nar. 18.5.1964 (55 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adam - Episode 3
Hollow in the Land
Sollers Point
2016 Home Invasion
Město v ohrožení
2015 Circle, The
The Unspoken
2014 Down Here
2012 Der Fall Wilhelm Reich
The ABCs of Death
2011 Matty Hanson and the Invisibility Ray
2010 Za černou duhou
2008 Far Cry
Impuls
2007 Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2006 Holiday Wishes (TV film)
Tajemství minulosti (TV film)
2005 Maximální limit
2004 Nestvůra z hlubin
2002 Hellraiser: Vyslanec pekla
Mrtvá zóna
2001 Children of the Corn: Revelation
2000 Epicentrum
Karaoke
Závod o zlato (TV film)
1999 Nebeský oheň (TV film)
1998 2 Extra Days
Max Q (TV film)
1997 Odznak zrady (TV film)
1994 For the Love of Aaron (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Still Not Quite Human (TV film)
1991 Hitman 3: Likvidátor
Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)
Útěk
1987 Emmanuelle V

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
The Cook (No. 56) (S05E12)
2017 Supergirl (TV seriál)
Distant Sun (S02E17)
2016 Aftermath (TV seriál)
What the Thunder Said (E07)
Druhá šance (TV seriál)
Tenkrát v autě (E07)
2015 Agent X (TV seriál)
Mrtvý bod (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E03)
2014 The 100 (TV seriál)
Survival of the Fittest (S02E10)
Human Trials (S02E05)
Batesův motel (TV seriál)
Skok do vody (S02E06)
Mistr útěků (S02E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlines (S09E20)
2013 Arrow (TV seriál)
Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž (S02E06)
Falling Skies (TV seriál)
The Pickett Line (S03E07)
Zločin (TV seriál)
The Road to Hamelin (S03E12)
2012 Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
Time's Up (S01E06)
A Test of Time (S01E05)
další epizody (6)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pět dvacet deset (S05E07)
Za zrcadlem a co tam Walter našel (S05E06)
Vzdoruj (S05E05)
další epizody (5)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2010 Svatyně (TV seriál)
Stopa krve (S03E04)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Šelma (S08E20)
Pochybná sláva (S08E15)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Magnificent Seven (S03E01)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
2005 Godiva's (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Tíha světa (S02E03)
2004 The Collector (TV seriál)
The Jury (TV seriál)
Traffic (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spříznění (S08E07)
2003 Alienated (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Objekt zájmu (S02E23)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
What It Seems (S01E02)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Soldier of Fortune (S12E04)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Curing Cancer (S05E24)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Správce (S02E04)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
Kolonie (S02E16)
1993 Akta X (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Lekce zla (S06E06)
1988 Tattingers (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace