Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Garaj bol vrah, ktorý v obci Dubové v roku 1994 zavraždil svoju ženu a tri deti. Odsúdený bol na výnimočný trest - doživotie. (RTVS)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předem se omlouvám za sprostá slova, ale Jaroslav Garaj je neskutečný zmrd (ano je, protože dostal za svůj hrůzný a nepochopitelný čin jen doživotí…). Nejdřív nadělal dluhy a jelikož neviděl jiné východisko, protože je nemohl splácet, tak nejprve zabil svou manželku a potom brutálně zneužil a utopil své dvě malé dcerky. A aby toho nebylo málo, utopil i svého desetiměsíčního synka. Které hovado tohle dokáže? Prý aby se dostaly do Ráje a nemuseli jít do dětského domova…Ani sebevraždu nedokázal zrealizovat, jak měl v plánu. Místo toho se několik dní opíjel, než se se vším pochlubil svému známému. Jako vydržím hodně, ale tohle bylo vážně na poblití. Obsahově to je odpad nejhrubšího zrna – (po lidské stránce), nicméně jeden z nejdrsnějších případů této série… ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z najhnusnejších a najmrazivejších prípadov vôbec. A tu si dovolím povedať, že toto by ani na horor sme nemohli natočiť. Pokiaľ teda nemáte filmársku úchylku typu Pasolini a jeho 120 dní Sodomy v kombinácii s Gasparom Noé. Garaj je v Leopoldove už 30 rokov, avšak zaujímavá informácia: Svokra mu odpustila a navštevuje ho vo väzení... A ako sám po 20 rokoch trestu povedal: "Svoje činy ľutujem a po takmer 20-tich rokoch trestu považujem síce svoje telo za väznené, ale svojho ducha za slobodného. Vo zvyšku života túžim poznať Božiu vôľu, do ktorej sa chcem odovzdať..." ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl se kterým asi citlivější jedinci budou mít problém. Otci totálně hráblo a projevil se jako ta největší kreatura a než svoji rodinu poslal do ráje tak jim připravil peklo na zemi. Asi ne až takový hardcore jako Horehronský rozparovač, ale určitě další případ kdy se člověk ptá kdo sakra udělá něco takovýho vlastní rodině?! No on sám každopádně skončil v base a po smrti doufám, že v pekle když ani zabít se nedokázal. Víc se mi psát nechce sorry je to fakt další total brutál epizoda. Věřte mi.100% ()

Zajímavosti (1)

  • Vrah Jaroslav Garaj mal v roku 2007 umožnené dvojhodinové sledovanie TV a denne hodinovú vychádzku na dvore. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama