foto

Rasťo Šesták

  • nar. 29.10.1975 (44 let)
    Komárno, Československo

Biografie

Slovenský producent Rasťo Šesták vystudoval VŠMU v Bratislavě – obor divadelní režie. Roku 2001 založil společně s režisérem a producentem Peterem Bebjakem produkční firmu DNA Production, aby měli možnost společně realizovat vlastní náměty na seriály a filmy.

První roky živila firmu především tvorba reklam. Přelomem v kariéře bylo vytvoření docusoap Najväčšie kriminálne prípady Slovenska. Díky tomuto formátu se otevřely dveře na tvorbu dalších mnoha úspěšných projektů.

ČSFD.cz

Producentská filmografie

Filmy

2020 Správa
2019 Trhlina
2018 O zakletém králi a odvážném Martinovi (TV film)
2015 Čistič
2012 Andělé
Zlo
2011 Meruňkový ostrov
2010 VoiceS
2007 Démoni

TV seriály

2020 Herec (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
V přímém přenosu (S04E25)
Domove, sladký domove (S04E24)
Tekuté zlato (S04E23)
další epizody (8)
2019 Skvrna (TV seriál)
Skvrna (E08)
Julie (E07)
Řád (E06)
další epizody (8)
Specialisté (TV seriál)
Nastavený čas (S04E17)
Lucy (S04E16)
Starý přítel (S04E15)
další epizody (40)
2018 Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
Žádostivost (S03E14)
Obracečka not (S03E13)
další epizody (36)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2017 Rex (TV seriál)
Vražedná jeseň (E13)
Stopy krvi (E12)
Nemé výkriky (E11)
další epizody (13)
Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Naslepo (S02E15)
Nehoda (S02E14)
další epizody (24)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (8)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Nevěra (S01E05)
další epizody (7)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Vdova (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (19)
2012 Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
další epizody (18)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Aféry (TV seriál)
Rodinná záležitost (E11)
Zůstane to mezi námi (E10)
Voyer (E09)
další epizody (11)
Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
další epizody (10)
Nevinní (TV seriál)
Krv nie je voda (E14)
Láska je slepá (E13)
V pasci (E12)
další epizody (14)
Aféry (TV seriál)
Dvojitá tvár (S02E16)
Callgirl (S02E15)
Pornoherci (S02E14)
další epizody (16)
2010 Aféry (TV seriál)
Voyeur (S01E12)
Sex na antuke (S01E11)
Tajná pijanka (S01E10)
další epizody (12)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Dobrý synček (E12)
Celebrita (E11)
Cesta z pekla (E10)
další epizody (12)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
další epizody (13)
Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Sériový vrah (S01E09)
Únos (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV pořady

2015 Podvodníci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky