Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nad byt Teda a Robin se nastěhují lidé, kteří neustále „hrají na dudy“. Barney a Robin jsou v líbánkové fázi, zatímco Marshall s Lily řeší umývání nádobí... (TV Prima)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Bagpipes" (Dudy). Barney Stinson sa začne starať do manželského vzťahu Marshalla a Lily. Začne dávať Marshallovi rady, aby nebol tak vymäkknutý a vzmužil sa. Keď ho poslúchne a skusí to, tak to takmer zničí jeho harmonické manželstvo. Ted Mosby má nových susedov, ktorí ho stále vyrušujú svojimi hlasitými sexuálnymi hrátkami. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvtipnější záležitostí tohoto dílu byl pro mě samotný název šesté epizody, protože mě pobavil stejně, jako když Marshall s Tedem jedli na univerzitě sendviče. Pobavila mě i Marshallova interpretace Barneyho rad, ale kromě těchto záležitostí už nemám co pochválit. Malé monstrum bylo opět ve formě a celkově to bylo spíše o vztahových úskalích než o humoru. / Poučení: Zvaž pro a proti. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Awww, look at you. Had a girlfriend for five minutes and think you can play with the big boys. Adorable. Son, I've been in a relationship since you had a ponytail and were playing Dave Matthews Band on your mama's Casio. I'm a good boyfriend in my sleep. I can rock a killer footrub with one hand and brew a kick-ass pot of chamomile in the other that will make you weep. Hell, I've forgotten more about microwaving fat-free popcorn and watching Sandra Bullock movies than you'll ever know, but... thanks for your concern, rook'." ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Feministky všech zemí, spojte se! Lily je vážně kus prvotřídní pičky, fakt reálně nechápu, jak s ní může někdo vydržet. Poslal bych ji do prdele na první dobrou. Robin opět dělá iracionální závěry a rozhodnutí a tak to zas a znovu celé musí (co do humoru) oddřít chlapi. Nicméně muži zde moc prostoru nedostali a tak dávám hvězdu za dudáky a druhou za chlapy. Jinak je to spíš iritující díl, který vám přinese do života hlavně to, že si víc vážíte svých normálních partnerů. ()

Reklama

Reklama