Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Janek 

všechny recenze uživatele

S tímto humorem sympatizuji, Napoleon je pro mě kultovní záležitost. Dávám ****, ale je to tak 70%, Nacho už není tak ucelený a "úchylný" jako Napoleon. Ale stále je to relativně sranda - Jack Black je dobrej, i když mi občas vadili ty "Tenacious D" vstupy. A roli Petera Stomareho jsem vůbec nepochopil. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Dám průměr. Je to vcelku zábavné, ikdyž bránici to netrhá. Není to ani nic extra nechutného, takže pro mne ideál. To co se děje okolo kláštera a civilu je dost nezajímavé a zavání klišém. V ringu to je jiná šťáva (hlavně trpaslíci jako Ďáblovy válečníci). A zmínění Tencious D vstupy mi nevadí. Ba naopak. Díky za ně. ()

Reklama

MELODY 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem u monitoru přemýšlela, co to, proboha, je! Jak to režisér, scénarista i hlavní protagonisté mysleli, prostě CO TÍM CHTĚLO TO HEJNO BÁSNÍKŮ ŘÍCT! A taky (a to hlavně) co mi to vlastně, himlhergot, předhodili ke schroupnutí. No, zkrátím to, nevím to dodnes. Zato vím, že se mi ta ztřeštěnost, přes svou jistou předvídatelnost poměrně neotřelá, dost líbila a navzdor naivitě- nebo možná právě pro ni- ve mně zanechala nesmazatelný dojem ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zklamání a rozpaky,občas jsem se zasmál-ale netrhalo mě to bránice a až tak divné a šílené se mě to taky nezdálo.Teda snad pro ortodoxní katolíky je přestava mnicha-zápasníka dost ujetá,ale pro mě ne.Škoda............................viděno po druhé a musím přidat a dat ****. Sposta vítek zůstavá, ale nevím čím to je, ale na podruhé mě ten film oslovil mnohem lépe. Má v sobě nějaké kouzlo a moc krásnou kameru, hudbu a sestřičku. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu to byla strašná blbost, prostě přesně styl Jacka Blacka, ale myslím, že na to už musí být každý připraven předem, když vidí jeho jméno. Na druhou stranu mě ale hodně rozesmálo to, jak tvůrci zobrazili některá filmová klišé a dali jim pěkně na frak. Vlastně už sám námět je takové antiklišé - boxer, co každý zápas prohraje. SPOILER: Naopak závěrečná scéna je zase úplně klišovitá - hlavní hrdina vyhraje finální zápas, ovšem tvůrci to moc dobře vědí a vykreslí všechno schválně pěkně zveličeně. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Pri niektorých wrestlingových scénach štáb vyhadzoval do vzduchu bábiky. Náklady na ne boli totiž nižšie, ako na komparzistov a vyzerali dosť reálne. (Smok)
  • Figúrka na začiatku filmu, predtým, ako vidíme sa hrať malého Nacha pred kláštorom, je Nightcrawler, fiktívna postava z komiksov X-Men. (Smok)
  • Text piesne, ktorú je nútený Nacho spievať na party, kompletne vymyslel Jack Black. (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama