Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku tady nevěřícně zírám, že se to tolika lidem líbilo a ještě více hledím že se i zasmáli. Jack Black se sice nebojí jít do originálních projektů a dodat jim svém charisma, tady ovšem jeho herecký výkon šel naprosto kolem mě. Scénář je naprosto debilní, až je to vlastně k smíchu. Celý film ostatně působí jako takový špatný vtip. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Celkom nuda, vyslovene vtipná scéna tu nie je žiadna, človek sa pobaví maximálne na absurdnosti toho celého a samozrejme na Jackovi Blackovi, ktorý si tento film zjavne užíval. EDIT: Po náhodnom druhom zhliadnutí musím ísť s hodnotením hore - na tej absurdnosti som teraz bavil podstatne viac ako prvý krát. Veľká sláva to ale aj tak nie je. 5+/10 ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ma rozhodne dobrej a originalni napad, vcelku hezkou hudbu, pekny lokace a Jacka Blacka, kterej se na tohle presne hodi. Problem je, ze tvurci zapomneli na vtipy. Sice tu par slusnejch forku je a celej film je docela v pohode, ale vzhledem k tomu, ze je celej film slozenej bud ze scen z klastera nebo z ringu, zacne se to vse po case opakovat. Ale nekteri wrestleri jsou docela v pohode. A prekvapilo me, ze tu nemel cameo zadnej Blackovo kamarad, jako treba Stiller. Mohlo to bejt lepsi. Tak po druhym skouknuti, kdy uz jsem tolik necekal, jsem se bavil vic a hvezdicku pridavam. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zklamání a rozpaky,občas jsem se zasmál-ale netrhalo mě to bránice a až tak divné a šílené se mě to taky nezdálo.Teda snad pro ortodoxní katolíky je přestava mnicha-zápasníka dost ujetá,ale pro mě ne.Škoda............................viděno po druhé a musím přidat a dat ****. Sposta vítek zůstavá, ale nevím čím to je, ale na podruhé mě ten film oslovil mnohem lépe. Má v sobě nějaké kouzlo a moc krásnou kameru, hudbu a sestřičku. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavné!!Trošku netradiční humor který každý nemusí ale příznivci Balcka si přijdou na své :). Hudba dělá hodně a doslova jsem se do ústředního motivu zamiloval a z obyčejných scén dělá vtipnější než by jsou. PS: nechápu proč je tu psán Efren Ramirez tento herec je sice super, ale v tomto filmu nehraje! Skeletona hraje Hector Jimenez mimochodem velmi povedeně. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Meno postavy "Chancho" v preklade zo španielčiny znamená "prasa". Meno postavy "Esqueleto" v preklade zo španielčiny znamená "kostra" (Smok)
  • Text piesne, ktorú je nútený Nacho spievať na party, kompletne vymyslel Jack Black. (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama