Reklama

Reklama

Ae-kyung je namyšlený frajírek a dědic, kterému jeho dědeček odkázal obrovské bohatství. Jenže dědečkova závěť bude platná pouze za splnění podmínky, že bude přeložen do Boramské střední školy v Gangwondo, kde musí odmaturovat. Po případném nedokončení studia, bude veškerý majetek věnován na charitu. Tak se Jae-kyung z pohodlného života v přepychu a luxusu stěhuje do malého městečka a nastupuje dle závěti do Boramské střední školy. Ze začátku si nemůže zvyknout na zdejší školu a veřejnost, snaží se obejít dědečkovi podmínky přes úplatky a rvačky. Jae-kyung zde však potkává milou a krásnou dívku Choi Eun-hwan (trpící Hypertrofickou kardiomyopatií), do které se zamiluje, rázem se z namyšleného a drzého sobce začíná stávat dospělý muž. Bude Choi Eun-hwan opětovat jeho lásku a podaří se jí překonat velice zákeřnou nemoc? (Káronoš)

(více)

Recenze (79)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Je to zvláštne mesto. Stačí 10 dolárov a všetci sú šťastný..." Do zapadlého mestečka je nútený prísť namyslený dedič nesmierneho bohatstva. Čo by to bola za romantika bez dievčaťa, ktoré stretne a čo by to bol za kórejský film bez sĺz v závere. Na tie slzy to od úvodu vôbec nevyzerá,skôr som čakal šťastný koniec, ale je to presne tak ako napísal Kitano. Kórejci si vytvorili vlastný podžáner, kde dostanete x-tú variáciu na to isté. Mňa to však zatiaľ baví. Zaujímavý príbeh mi čiastočne pripomenul film 12 podmienok k dedičstvu, ale od polovice filmu postupne vtipných scén ubúda a začne prevládať vážnejší tón.Záver je ako zvyčajne smutný. tentokrát to však so mnou trochu pohlo, postavy sú sympatické, divák si ich ľahko obľúbi preto je o dosť ťažšie vytvoriť si nejaký obranný val a tváriť sa, že tieto scény so mnou nepohnú. Určite by som v tomto prípade videl radšej happyend, ale i tak dávam 4*. 80%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto banální a šíleně klišovitej film, kterej kdyby byl natočenej kýmkoliv jiným než korejcema, tak by to byla prostě bída na druhou ,ale oni do toho dokážou dostat něco zajímavýho, něco co prostě zapůsobí tak, že to v konečným účtování nedělá trapnej dojem a dokážou i s takovým příběhem na diváka dostatečně silně zapůsobit, aby se mu to líbilo. I když je pravda, že s přibližujícím se koncem se začíná trošku moc často tlačit na emoce ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Moze obsahovat spoilery Pri pozerani tohto filmu som sa uistil v dvoch veciach. Prva - korejske romance su si podobne ako vajce vajcu (vynimky sa samozrjme najdu). Druha - aj napriek tomu je kazda z nich krasna. Trochu ma zaraza, ze korejsky reziseri sa tak s oblubou vracaju stale k rovnakej teme - a to je smrt milovaneho. Ano, je to uderny namet a da sa z neho vela vytazit, pozerat vsak to iste po desiaty krat uzproste nieje ono. Na druhu stranu vzdy ma ohuri ten krasny jemny humor, dychvyrazajuce napady, nadherna hudba....korejci s vytvorili vlastny filmovy podzaner, pri ktorom vzdy dostanete x-tu variaciu na to iste, ale takisto aj prenadhernu porciu romantiky. Takze. Bud sa tych sladuckych filmikov skor ci neskor prejete, alebo vas ta romanticka nadhera zakazdym opanta. Ja som podlahol :) (8.5/10) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Asi jsem vážně malinko ujetá na korejské filmy. Jižní Korea točit filmy umí. Hlavní hrdina se mi moc líbil, opravdu mu to moc slušelo a ta bílá košile, hmm. A to na korejce nejsem. Dějově filmu ale ještě něco chybělo, tak proto dávám jen 80%. Chvílema mi to přišlo, že je v tom trochu ameriky a to mi docela vadilo. ()

Suzana 

všechny recenze uživatele

Ano, dostala jsem chuť na něco sladkého a tak jsem v lednici sáhla po asijském dortíku. Zprvu chutnal obstojně – řekla jsem si, že to snad ani nebude tolik kalorické… ale pak jsem narazila na náplň s příchutí melancholické vanilky, do které se vkrádala jakási pachuť často opakované asijské ingredience tragiky a konec ji smutně završila nadstavovaná šlehačka posypaná pálivou skořicí, které vháněla slzy do očí. Dortíček hezký na první pohled, ale jakmile ho slupnete, vzápětí zapomene jak vlastně chutnal. Pokud však máte sladké podobného charakteru v oblibě, jistě si Michelinovu hvězdičku směle přidáte. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama