Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět lidí se ocitne na osamělém polorozpadlém irském statku a zažije tam děsivé setkání s výsledky genetických experimentů. Místní krachující farmář Dan se totiž rozhodl své finanční problémy řešit tak, že dal souhlas, aby na jeho dobytku byla provedena série věděckých pokusů. Brzy však začíná být zřejmé, že údajně neškodné testy se zvrhly v děsivé mutace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

tron 

všechny recenze uživatele

Večne podmračená a zabahnená farma kdesi na sychravo ponurom írskom vidieku s rodiacimi zvieratami a bez telefónu - mikrobiologicky ukážkovo nestabilné prostredie s infekciami/vírusmi, množiacimi sa jedna radosť. Ak k tomu prirátame nelegálny experiment a jednu nepokojnú noc, vznikne kvalitný priestor pre horor bez vysokého rozpočtu a známych hereckých tvárí, ktorý napriek tomu (hlavne v prvej polovičke, stojacej skôr na atmosfére, ako krvi) stojí za pozretie. Mucha, skombinovaná s Votrelcom, Mimicom a Larvou. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hustá atmosféra! Taková opravdu chladná pro Irsko/Británii a pro celkem slušnej hororový snímek. Zmutovanou krávu jsem ještě neviděl, ale když farmáři ukousne prsty, tak to je pak co říct (musel jsem se u toho zasmát, prostě mě to nedalo). Rozhodně bych nechtěl, aby se mě takový malý zmutovaný hovada plazily někde po sklepě a pokaždý, když bych si tam šel pro pivo, mě kousli do prd*le. 50% ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Není nad to si na večer zaplavat v pořádných sračkách... Dan by mi to jistě potvrdil, kdyby ještě žil... No nic, začínám mít pocit, že roli mutanta ve filmech už by si mohl střihnout kdejaký kus pořádného masa, dejme tomu hovězí zadní a nebo kousek roštěné a vypadalo by to stejně, jako v tomto "hororu". Proč tedy dávám tři hvězdy? Protože už vím, že nemám strkat ruku do hovězího análního otvoru. 50% ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Farmář Dan obývá zapadlou farmu kdesi na irském venkově a chová několik krav, jednoho dne odsouhlasí účast na výzkumném projektu jehož cílem je zvýšit plodnost skotu a zrychlit tak produkci hovězího masa, Dan brzy zjistí že odsouhlasit experiment byla velká chyba , s jeho zvířaty se totiž začíná dít něco zvláštního. Jednoduchý přímočarý horor trochu na styl Aliena který ničim nevyčnívá ale rozhodně nenudí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je to síce len taká kravinka s kravami v hlavnej úlohe, ale podobný námet, kde sú ľudia na malom priestore nútení bojovať proti nejakej príšerke, mám celkom rád. Obyčajne sa v takomto type hororových filmov ľahšie buduje napätie a dusivá atmosféra. V tomto prípade sa to podarilo žiaľ len tak na polovicu, určité momenty boli slušné, ale niektoré zase zaváňali silnou nudou a predvídateľnosťou. Tiež by som uvítal viac gore, viac napínavých momentov a možno 2-3 postavy navyše - viac akcie, viac mordov . Slabý priemer. 50/100 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama